UesacUL 5 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 Cześć, nazywam się Uesac. Uesac Udesae. Pochodzę nie skądinąd niż z niewielkiej wioski położonej w najgorętszym i najbardziej niezbadanym centrum Afryki Południowej. Razem z bratem wypasamy krowy, lepimy domki i bawimy się samochodami z drutu. A tak na poważnie. Jestem tutaj nowy. Przywitajcie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 Heh, oryginalne przywitanie.Witaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theneuetimes 522 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 Joł elo nyga $wag Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schocker 28 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 Habari! (Jeśli wierzyć internetom, to tak się mówi "Cześć!" w suahili) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UesacUL 5 Opublikowano 17 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 (edytowane) Habari! (Jeśli wierzyć internetom, to tak się mówi "Cześć!" w suahili)Habari, wodzu! Ew. "gdzie jest mój słoń". Edytowane 17 października 2014 przez UesacUL Schocker i theneuetimes 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_CITROX 24 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 Siemka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokarek 19 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 Siemka.Nie zarazileś się ebloą w tej afryce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UesacUL 5 Opublikowano 17 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 (edytowane) Parę ciekawostek o mnie:To nie prawda, że świnki mają kopytka. Przeczytałem cały regulamin i jest w pytkę. Jestem zdolny, ale leniwy. Jestem głąbem i beztalenciem. A także nigdy, ale to przenigdy - nigdy w moim caluśkim życiu - nie napisałem ani jednego pluginu do Bukkita. Nie zmontowałem ani jednej linijki kodu w Javie. Nigdy oczy moje nie widziały klas i obiektów, Stringów czy Scannerów. Nic nie słyszałem o róznicy między BufferedReaderem a FileInputStreamem, nie uczyłem się wzorców obiektowych ani nie mam zainstalowanych sześciu różnych wersji Javy! @Tokarek Teraz ebola to już nie tylko problem krajów słabo rozwiniętych. Edytowane 17 października 2014 przez UesacUL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny337 35 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajerowskyy. 56 Opublikowano 20 października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 Siema, fajne powitanie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi