Nieaktywny Opublikowano 17 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2019 (edytowane) Start serwera już w sobotę o 15:00 (21.12.2019r) Edytowane 17 grudnia 2019 przez LeQuLa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejkoq 6 Opublikowano 17 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2019 Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 17 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2019 A co do daty startu myślimy że będzie to sobota a godzinę podamy jutro o ok. 18:00! Ustaliliśmy datę startu na sobotę 15:00 (21.12.2019r) Na starcie odwiedzi nas jeszcze jeden popularny YouTuber, nie zdradzę kto, ale będzie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymekd 151 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 Takie pytanie mam, po co informacja o tym że jest najlepsza maszyna na rynku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 16 minut temu, Tymekd napisał: Takie pytanie mam, po co informacja o tym że jest najlepsza maszyna na rynku? Chcemy żebyście wiedzieli, że gwarantujemy stabilną rozrywkę i bez lagów ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 534 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 1 godzinę temu, LeQuLa napisał: Chcemy żebyście wiedzieli, że gwarantujemy stabilną rozrywkę i bez lagów sama maszyna tego nie zagwarantuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 1 minutę temu, HotAngel2K17 napisał: sama maszyna tego nie zagwarantuje Maszyna gwarantuje, my też gwarantujemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxcom1 110 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 (edytowane) Oferujecie sklep... Dużo to graczom da, że mogą przepuścić pieniądze... A co w sklepie? Jakieś dziwne zdjęcia z dziwnymi nazwami.. Problemy? Chyba aż za duże... Całe forum wam padło.. To nie jest najlepsza maszyna na rynku.. Edytowane 18 grudnia 2019 przez maxcom1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 (edytowane) 12 minut temu, maxcom1Games napisał: Oferujecie sklep... Dużo to graczom da, że mogą przepuścić pieniądze... A co w sklepie? Jakieś dziwne zdjęcia z dziwnymi nazwami.. Problemy? Chyba aż za duże... Całe forum wam padło.. To nie jest najlepsza maszyna na rynku.. Przecież pisałem że to jest testowe a forum jest w trakcie tworzenia tak jak strona XD i btw strona forum sklep na innej maszynie jest i tak więc by nie padło XD Edytowane 18 grudnia 2019 przez LeQuLa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymekd 151 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 27 minut temu, LeQuLa napisał: Przecież pisałem że to jest testowe a forum jest w trakcie tworzenia tak jak strona XD i btw strona forum sklep na innej maszynie jest i tak więc by nie padło XD Normalnego gracza nie obchodzi że macie najlepszą maszynę na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 3 minuty temu, Tymekd napisał: Normalnego gracza nie obchodzi że macie najlepszą maszynę na rynku Czyli wolisz grać na maszynie z lagami, ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymekd 151 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 49 minut temu, LeQuLa napisał: Czyli wolisz grać na maszynie z lagami, ok. Nie, poprostu nie rozmumiem poco pisać 2 razy to samo u góry napisaliście że najlepsza maszyna a pod spodem że brak lagów, więc po co? Można było w to miejsce wpisać np. Ranga weteran w sklepie serwerowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 19 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2019 @Tymekdniektórzy nie rozumieją takich rzeczy, uwierz mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 19 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2019 15 godzin temu, Tymekd napisał: Normalnego gracza nie obchodzi że macie najlepszą maszynę na rynku Normalny gracz czyli jaki? Myślę że większość graczy będzie bardziej zadowolonych z maszyny która gwarantuje płynną grę a nie z maszyny na której co chwile coś się zacina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxcom1 110 Opublikowano 19 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2019 3 godziny temu, TakiJakTy napisał: Myślę że większość graczy będzie bardziej zadowolonych z maszyny która gwarantuje płynną grę a nie z maszyny na której co chwile coś się zacina. No właśnie. Dlaczego mówisz że to najlepsza maszyna na rynku jak to nie jest prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 19 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2019 (edytowane) @maxcom1Games zależy też na jakim rynku... I co ty się gościu tak przyczepiasz, idź lepiej rób swoją stronę i dalej wojny wywołuj z innymi :V PS. jak się nie podoba to nie wchodź na serwer i się odczep od nas i tyle Edytowane 19 grudnia 2019 przez LeQuLa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxcom1 110 Opublikowano 19 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2019 1 minutę temu, LeQuLa napisał: PS. jak się nie podoba to nie wchodź na serwer i się odczep od nas i tyle Nie, nie to że mi się nie podoba.. 1 minutę temu, LeQuLa napisał: zależy też na jakim rynku.. To może byś napisał? Bo "najlepsza na rynku" to ogólnie na całym rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 19 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2019 1 minutę temu, maxcom1Games napisał: Nie, nie to że mi się nie podoba.. To może byś napisał? Bo "najlepsza na rynku" to ogólnie na całym rynku Weź już przestań się czepiać tego bo i tak tego nie mam zamiaru zmieniać, a po drugie zażalenia nie do mnie z tą grafiką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 21 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2019 Już dzisiaj o godzinie 15:00 start naszej sieci serwerów! Zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 21 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2019 Wystartowalismy, zapraszamy do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi