Nacukrowany 1 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 pex działa tylko przez konsole by nadać komuś rangę czy byłby ktoś w stanie zrobić skrypt na nadawanie rang na serwie /ranga {nick} {ranga} i wtedy by na konsoli wysyłało pex user {nick} group set {ranga} czy zadziała command /ranga [<nick>] [<ranga>]: trigger: execuce console command "pex user %arg-1% group set %arg-2%" czy to będzie dawało rangę przez konsole ? jeśli nie proszę o poprawe bo widziałem podobny skrypt ale nie działał więc trochę przerobiłem chociaż nigdy nie robiłem skryptów więc nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nacukrowany 1 Opublikowano 15 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 i prosiłbym o nadanie permisji do komendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jndooo 9 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 Teraz, Nacukrowany napisał: i prosiłbym o nadanie permisji do komendy pex normalnie działa na serwerze /pex user <nick> group set <nazwagrupy> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 1. Nadajesz sobie w konsoli '/pex user twojnick add *' 2. Mozesz nadawac rangi na serwerze bez konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nacukrowany 1 Opublikowano 16 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2019 5 godzin temu, Grex napisał: 1. Nadajesz sobie w konsoli '/pex user twojnick add *' 2. Mozesz nadawac rangi na serwerze bez konsoli ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nacukrowany 1
pex działa tylko przez konsole by nadać komuś rangę czy byłby ktoś w stanie zrobić skrypt na nadawanie rang na serwie
/ranga {nick} {ranga} i wtedy by na konsoli wysyłało pex user {nick} group set {ranga}
czy zadziała
command /ranga [<nick>] [<ranga>]:
trigger:
execuce console command "pex user %arg-1% group set %arg-2%"
czy to będzie dawało rangę przez konsole ? jeśli nie proszę o poprawe bo widziałem podobny skrypt ale nie działał więc trochę przerobiłem
chociaż nigdy nie robiłem skryptów więc nie wiem
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi