ALitwinczuk 5 Opublikowano 23 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2019 (edytowane) Witaj. Masz pomysł na serwer? Masz ekipę? Brakuje Ci środków na utworzenie/utrzymanie istniejącego już serwera? Nie ma problemu. Jestem w stanie opłacać Twój serwer, a wszystkie dochody z niego mogą lecieć bezpośrednio na Twoje konto. Warunkiem jest nietuzinkowość, solidna ekipa, zapał i przede wszystkim chęć. Nie mam wygorowanego trybu gry, chcę tylko aby było to coś, na czym ludzie naprawdę zechcą grać. Chętnych zapraszam na prywatna wiadomość, lub niżej. Na wszystkie pytania również chętnie odpowiem. Ponad to sponsoruje w konkursach zestawy dla graczy, typu słuchawki, myszki gamingowe itd. Czy również kody psc, lub bilety do Energylandii. Edit: Zapomniałem, aczkolwiek warto podkreślić. Dla naprawdę nieszablonowych i wartościowych projektów sponsoruje również reklamę na wybranych przez właściciela portalach. DC: ALitwinczuk#9834 Edytowane 23 listopada 2019 przez BrixNW formatowanie bludis, yooniks i HeezQ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 23 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2019 Miałem okazję współpracować z twórcą tematu i mogę potwierdzić, że naprawdę bardzo dobrze się wpółpracuje. Aktywność na plus i jak czegoś potrzebowałem, to zawsze otrzymywałem pomoc. Mają pomysł i ekipę, można zdziałać cuda z Tym świetnym człowiekiem. Serdecznie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 26 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2019 Miałem okazję prowadzić z twórcą tematu projekt, jest on osobą bardzo pozytywną oraz wiedzącą czego chce. Jeśli czegoś potrzebowałem to również to otrzymywałem. Serdecznie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALitwinczuk 5 Opublikowano 16 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2019 Z góry za serwery skyblock, dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi