gnomq 226 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Ktoś podeśle PermissionsEx na wersję 1.14.4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VaporeonPL 30 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 1.23.4 działa bez żadnego problemu. gnomq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Po co chcesz działać na tym starociu? Przejdź na LuckPerms jest to o wiele lepszy plugin na uprawnienia. Masz nawet rangi czasowe bez pluginów trzecich, jest to stosunkowo nowa wtyczka i bardzo rozbudowana, a co najważniejsze wciąż WSPIERANA. gnomq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VaporeonPL 30 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 8 minut temu, jaku49 napisał: Po co chcesz działać na tym starociu? Przejdź na LuckPerms jest to o wiele lepszy plugin na uprawnienia. Masz nawet rangi czasowe bez pluginów trzecich, jest to stosunkowo nowa wtyczka i bardzo rozbudowana, a co najważniejsze wciąż WSPIERANA. A właśnie, jak wygląda sprawa migracji? Czy coś może się popsuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 226 Opublikowano 1 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 9 minut temu, jaku49 napisał: Po co chcesz działać na tym starociu? Przejdź na LuckPerms jest to o wiele lepszy plugin na uprawnienia. Masz nawet rangi czasowe bez pluginów trzecich, jest to stosunkowo nowa wtyczka i bardzo rozbudowana, a co najważniejsze wciąż WSPIERANA. Tyle lat pracy na PermissionsEx, więc wole jeszcze przy nim zostać, a potrzebuję na szybko coś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 45 minut temu, VaporeonPL napisał: A właśnie, jak wygląda sprawa migracji? Czy coś może się popsuć? Ja gdy potrzebowałem to przepisywałem ręcznie permisje, ale wiem że można to zrobić komendą. Więcej na temat: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! VaporeonPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gnomq 226
Ktoś podeśle PermissionsEx na wersję 1.14.4?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi