keszir 6 Opublikowano 26 października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 października 2019 Witam poszukuje skryptu na tabliste na wersje 1.14. Nie interesuja mnie te headery i footery, tylko konfiguracja reszty taba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 101 Opublikowano 26 października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 października 2019 set player tab name to "&8[&7Gracz&8] &7%player%" tylko to wiem keszir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 keszir 6 Opublikowano 26 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2019 To jeszcze nie to Chodzi mi o manipulacje iloscia wyswietlanych slotow na tabie oraz ustawianie wlasnych napisow pod dane sloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
keszir 6
Witam poszukuje skryptu na tabliste na wersje 1.14. Nie interesuja mnie te headery i footery, tylko konfiguracja reszty taba
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi