gmpl 2 Opublikowano 22 października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 października 2019 (edytowane) Witam, napisze ktoś skript na to jak się posiada kilof drewniany z nazwą &csprawdz to klikając prawym kilofem na blok, pokazuje kto postawił blok i o której. Czyli np klikne kilofem z nazwą sprawdz na piec to wyskakuje mi np. *Nick* 14;02 Edytowane 22 października 2019 przez gmpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 22 października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 października 2019 on break: add "%now% %player% zniszczył %event-block%" to {logblock::%event-location%::*} on place: add "%now% %player% postawił %event-block%" to {logblock::%event-location%::*} on rightclick: if player's tool is wooden pickaxe named "&csprawdz": cancel event send "&5Historia bloków na lokalizacji %event-location%:" loop {logblock::%event-location%::*}: send "&7%loop-value%" command /kilof: trigger: add wooden pickaxe named "&csprawdz" to player gmpl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 24 października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 października 2019 @gmpl Napisz mi jakie bloki brać pod uwagę, bo jak zacznie skrypt zapisywać każdy postawiony blok to bez sensu takiego używać. gmpl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gmpl 2 Opublikowano 26 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2019 W dniu 24.10.2019 o 21:19, Zaaxel napisał: @gmpl Napisz mi jakie bloki brać pod uwagę, bo jak zacznie skrypt zapisywać każdy postawiony blok to bez sensu takiego używać. Już mam powyżej, ale dziękuję bardzo W dniu 22.10.2019 o 17:19, Shooterowy napisał: on break: add "%now% %player% zniszczył %event-block%" to {logblock::%event-location%::*} on place: add "%now% %player% postawił %event-block%" to {logblock::%event-location%::*} on rightclick: if player's tool is wooden pickaxe named "&csprawdz": cancel event send "&5Historia bloków na lokalizacji %event-location%:" loop {logblock::%event-location%::*}: send "&7%loop-value%" command /kilof: trigger: add wooden pickaxe named "&csprawdz" to player Dziękuję bardzo Proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 26 października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 października 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gmpl 2
Witam, napisze ktoś skript na to jak się posiada kilof drewniany z nazwą &csprawdz to klikając prawym kilofem na blok, pokazuje kto postawił blok i o której.
Czyli np klikne kilofem z nazwą sprawdz na piec to wyskakuje mi np. *Nick* 14;02
Edytowane przez gmplOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi