MinecraftLista 0 Opublikowano 14 października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 października 2019 Lista Serwerów minecraft: http://minecraftlista.ct8.pl/ Obecna Wersja: 2.0 Nie odpowiadam na komentarze Link nie działa. Temat przeniesiony do kosza. Notatka dodana przez wiktorm12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 444 Opublikowano 14 października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 października 2019 9 minut temu, MinecraftLista napisał: Nie odpowiadam na komentarze W takim razie, w jakim celu zamieszczasz ten temat? W dodatku w złym dziale... Inną kwestią jest estetyka, która leży i kwiczy Rejszpat i jaku49 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 14 października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 października 2019 Cytat �f�f �6�lNET***�e�lST***�8 �7 Strona WWW:�6 www.****.pl Te "�" wyglądają tak pięknie, pobierane są informacje o kolorach używanych w MOTD ale nie mają zastosowania, tylko brzydzą wyświetlanie serwera. Dawanie emeraldów nie działa. Popracowałbym nad css'em tej stronki. Domenę to chociaż .tk mogłeś wziąć, bo dlaczego nie? Kiedyś już wypowiadałem się na temat tej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 14 października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 października 2019 Powtórzę moje słowa: ECH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIE PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJE ZE WEJDZIE W ŻYCIE TA NOWELIZACJA USTAWY I STRONY BĘDZIE MOŻNA PISAĆ TYLKO Z LICENCJA BO NIEKTÓRZY LUDZIE NIE MAJA NAPRAWDĘ ANI ROZUMU ANI WYOBRAŹNI I ROBIĄ BRZYDKIE LISTY SERWERÓW MINECRAFT W PHP Rejszpat, bvcz, pandax i 2 innych 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 444 Opublikowano 14 października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 października 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew 1 Opublikowano 12 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2019 (edytowane) Osobiście mnie nie porwało, wydaje mi się, że pomysł już nieraz powielany. Samo wykonanie według mnie fatalne. Ja rozumiem, że możesz się dopiero uczyć, ale chociażbyś zadbał o polskie znaki, bo to, co jest obecnie na stronie po prostu kaleczy wzrok. Edytowane 12 listopada 2019 przez Matthew TakiJakTy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi