Skocz do zawartości

Skarga TakiJakTy

CountingDogs
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ten moderator dał mi ostrzeżenie za: Wywiska i oszczerstwa, ale nie rozumiem o co chodzi. Dawanie za nic punktów ostrzeżeń, nawet z wartością 0 jest nadużywaniem uprawnień, oraz bezmyślne dawanie ich. Skoro dajesz mi ten punkt to może podaj normalny i prawdziwy powód, a nie dajesz go sobie od tak. 

Godzinę temu, CountingDogs napisał:

Ten moderator dał mi ostrzeżenie za: Wywiska i oszczerstwa, ale nie rozumiem o co chodzi. Dawanie za nic punktów ostrzeżeń, nawet z wartością 0 jest nadużywaniem uprawnień, oraz bezmyślne dawanie ich. Skoro dajesz mi ten punkt to może podaj normalny i prawdziwy powód, a nie dajesz go sobie od tak. 

albo ja jestem ślepy, albo coś tu jest nie tak. Nie widzę takiego ostrzeżenia :angrythonk:

Edytowane przez HeezQ

4 godziny temu, CountingDogs napisał:

Dałem ci takiego warna ponieważ się pomyliłem i od razu to zauważyłem i ostrzeżenie zostało usunięte. Więc nie powinieneś tego widzieć.

Edytowane przez TakiJakTy

I teraz ponownie za nic warn... Może wytłumacz mi, co jest według Ciebie "nic nie wnoszącego"?
Naprawdę wolę żeby wszedł tu wyższy administrator, bo szkoda wymieniać mi zdania z osobą, która nie rozumie pojęcia "Nic nie wnoszącego". Dostałem warna od @TakiJakTy, za rzekomy post nic nie wnoszący do tematu. Zacznijmy od tego że to ja założyłem wątek, więc ja lepiej wiem co wnosi dany post do wątku, a nie moderator który nadużywa uprawnień. Odświeżyłem temat, ponieważ był pod kilkoma innymi, a samo podbicie nic nie dało.

Edytuję temat i dodaję regulamin lokalny działu Pytania i Problemy:

Regulamin lokalny

1. Dłuższe skrypty należy umieszczać w serwisie Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.
  2. W przypadku problemów z niedziałającym skryptem należy zamieścić w temacie błędy występujące w konsoli w formie tekstu, screena lub poinformować, że takowych nie ma, a skrypt nie działa (z wyszczególnieniem błędów w gameplayu).
  3. Treść tematu powinna w większym stopniu nawiązywać do treści wątku, lub problemu. Tytuł "POMOCY MÓJ SKRYPT NIE DZIAŁA" nic nie mówi

Oraz dodaję urywek z regulaminu:
Należy upewnić się, że pasuje oraz wnosi coś wartościowego do tematu.

Nie jest opisane czy pasuje odświeżenie tematu, czy nie. Poza tym jest również słowo "pasuje", które również nie utwierdza że nie można odświeżać tematów.
I w regulaminie nic nie jest napisane o tym że nie można odświeżać tematów poprzez np. "@refresh"

Edytowane przez CountingDogs

45 minut temu, CountingDogs napisał:

I teraz ponownie za nic warn... Może wytłumacz mi, co jest według Ciebie "nic nie wnoszącego"?
Naprawdę wolę żeby wszedł tu wyższy administrator, bo szkoda wymieniać mi zdania z osobą, która nie rozumie pojęcia "Nic nie wnoszącego". Dostałem warna od @TakiJakTy, za rzekomy post nic nie wnoszący do tematu. Zacznijmy od tego że to ja założyłem wątek, więc ja lepiej wiem co wnosi dany post do wątku, a nie moderator który nadużywa uprawnień. Odświeżyłem temat, ponieważ był pod kilkoma innymi, a samo podbicie nic nie dało.

Edytuję temat i dodaję regulamin lokalny działu Pytania i Problemy:

Regulamin lokalny

1. Dłuższe skrypty należy umieszczać w serwisie Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.
  2. W przypadku problemów z niedziałającym skryptem należy zamieścić w temacie błędy występujące w konsoli w formie tekstu, screena lub poinformować, że takowych nie ma, a skrypt nie działa (z wyszczególnieniem błędów w gameplayu).
  3. Treść tematu powinna w większym stopniu nawiązywać do treści wątku, lub problemu. Tytuł "POMOCY MÓJ SKRYPT NIE DZIAŁA" nic nie mówi

Oraz dodaję urywek z regulaminu:
Należy upewnić się, że pasuje oraz wnosi coś wartościowego do tematu.

Nie jest opisane czy pasuje odświeżenie tematu, czy nie. Poza tym jest również słowo "pasuje", które również nie utwierdza że nie można odświeżać tematów.
I w regulaminie nic nie jest napisane o tym że nie można odświeżać tematów poprzez np. "@refresh"

Do podbijania tematów używamy przeznaczonego do tego przycisku. Warn jest po to abyś o tym pamiętał.

3 minuty temu, CountingDogs napisał:

Lecz ten przycisk w dziale Pytania i Problemy użyteczny, ponieważ podbije Ci tylko do tematów, które nie miały odpowiedzi, czyli krótko mówiąc jest bezużyteczny.

Jeśli ci coś nie pasuje w funkcjonowaniu tego przycisku, napisz wniosek o zmianę jego funkcjonalności.

32 minuty temu, CountingDogs napisał:

Lecz ten przycisk w dziale Pytania i Problemy użyteczny, ponieważ podbije Ci tylko do tematów, które nie miały odpowiedzi, czyli krótko mówiąc jest bezużyteczny.

Powinno być, że wystarczy po prostu poczekać 24h od ostatniej odpowiedzi. Jak jest inaczej to proszę o zgloszenie błędu na wnioski.skript.pl. Przy okazji przypominam, że VIPy zakupione na sklep.skript.pl mogą podbijać tematy częściej, a VIPy++ bez limitu :>

Samą skargę uznaję w kwestii nieprawidłowego warna za wyzwiska i oszczerstwa, jednak był to błąd ludzki i został on szybko naprawiony. 

Dalszą część skargi odrzucam - post "@refresh" zdecydowanie nie wnosi nic do tematu, a typowe odświeżanie jest możliwe tylko i wyłącznie za pomocą przycisku. 

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...