Witam chciałbym mam do was pytanie nie znam się i nie wiem dlaczego tak jest , ale chciałbym wiedzieć
Chodzi o to że wpisujesz lore albo nazwe w skrypcie nie mogę uzyć % bo wywala błąd i akurat piszę sobie skrypt na drop i gui i nie moge wpisać np
command /drop:
trigger:
open chest with 4 rows named "&b&kX&e&lMB &6&lDrop&b&kX&r &4&lWyjscie ESP" to player
format slot 22 of player with 1 diamond named "&3Diament" with lore "&7Szanse: &b2.5" to be unstealable
<------------------------------ chodzi o to ze nie moge wpisać tutaj procenta bo wywala błąd a ogolnie to skrypt działa tylko wystarczy ze wpisze % i koniec nie działa
Pytanie
Aseus21 0
Witam chciałbym mam do was pytanie nie znam się i nie wiem dlaczego tak jest , ale chciałbym wiedzieć
Chodzi o to że wpisujesz lore albo nazwe w skrypcie nie mogę uzyć % bo wywala błąd i akurat piszę sobie skrypt na drop i gui i nie moge wpisać np
command /drop: trigger: open chest with 4 rows named "&b&kX&e&lMB &6&lDrop&b&kX&r &4&lWyjscie ESP" to player format slot 22 of player with 1 diamond named "&3Diament" with lore "&7Szanse: &b2.5" to be unstealable
<------------------------------ chodzi o to ze nie moge wpisać tutaj procenta bo wywala błąd a ogolnie to skrypt działa tylko wystarczy ze wpisze % i koniec nie działa
Edytowane przez TakiJakTyWstawiam w code.
Notatka dodana przez TakiJakTy
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi