TermitCG 8 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2019 Cześć! Dzisiaj pokaże wam prosty skrypt na blokade /pl //calc i /ver. Wiem skrypt jest bardzo prosty ale myślę, że komuś się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2019 Ten temat został przeniesiony. TermitCG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3meraldK 101 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2019 (edytowane) Po pierwsze: dlaczego blokujesz ISTNIEJĄCE już komendy definiując je w skrypcie? To jest bez sensu, dodatkowo minus dla optymalizacji. Po drugie problemem jest to, że ten skrypt jest strasznie nie zoptymalizowany, tzn. zamiast definiowania tryliona istniejących już komend zastosowałbyś event 'on command'. W tym evencie można rozpisać wiele komend (tak, jednym nawet) on command "pl", "plugins", "bukkit:ver" #itp.: cancel event send "Pogrzało Cię chłopczyku" Woah, mój kod jest dziesiątki razy krótszy niż twój a robi praktycznie to samo. That's how optymalizacja works Edytowane 1 września 2019 przez 3meraldK TermitCG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neQYT 63 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 tak jak @up można użyć prostego eventu w którym jest pokazane kilka komend i do wszystkich jest anulowana akcja, nie trzeba robić tego gó*** , można w dosłowne 3 sekundy napisać skrypt, nie dosyć że takich skryptów jest masa , to jeszcze jest zły dla optymalizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi