CodeczeQ 1 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 Hej, chciałbym przedstawić projekt sieci serwerów minecraft BDCore.GA! Może trochę o projekcie: Ja wraz ze swoją zgraną ekipą, planujemy stworzenie sieci serwerów minecraft od wersji 1.8.8 do wersji 1.14.4, lecz nie tylko z serwerami typ. minigames. My się nie ograniczamy i planujemy dodać różne tryby PVP, Minigames oraz różne zwykłe lub stare dziś rzadko spotykane tryby jak Jail. Sieć ma charakteryzować dojrzała i solidna ekipa. Oraz dbanie o jak najlepszy poziom serwera, na dziś serwer dysponuje jednym serwerem dedykowanym. Lecz gdy będzie sieć się rozwijać będą owe dokładane, na początek (start) planujemy dodać tylko EasyHC. Serwer będzie się opierał o gotowe, jak i autorskie rozwiązania. Za chwilę będzie spam "yyy... pluginy z neta fuu...", lecz jeżeli działa dobrze. To po co pisać to samo? Lecz my opierać się będziemy o płatne rozwiązania np. antycheat. Serwer posiada autmatyczne logowanie premium, oraz skiny dla graczy premium! W skład ekipy serwera na chwilę obecną wchodzą: CodeczeQ - CEO Projektu (Ja) ChvckyTv1337 - CEO Projektu szymon_66 - CEO Projektu Serwer również będzie z czasem podczas rozwoju bogacił się o tryby jak np. Creative, FreeBuild, SkyBlock itd. Serwer obecnie jest w trakcie prac, lecz będzie wszystko publikowane na temat jego w tym temacie. Dobra może troche o ekipie? : CodeczeQ - 15-latek, pasjonuję się informatyką. Programuje (publiczne projekty) od 2 lat, uczęszcza do 1 klasy technikum informatycznego. Ma parę projektów za sobą https://codeczeq.eu ChvckyTV - Dobry kumpel Codeczka, lubi gry komputerowe, fajny kumpel. szymon_66 - DJ'ej i również dobry znajomy Codeczka, interesuje się tworzeniem paczek pluginów pod serwery minecraft, od niedawna DJ. Może tyle o ekipie. Zapraszam do wypowiedzi! Pare SS z lobby: Pozdrawiam, CEO Krzysztof aka. CodeczeQ Ważne linki: Discord: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Beta strony: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Niedługo start! Ask3r 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 (edytowane) Nie polecam właściciela serwera (CodeczQa), toksyczny, cały czas kłamie, popełnia co chwilę błąd ortograficzny/interpunkcyjny, a jak mu się napisze, że popełnił takowy błąd to reaguje agresywnie/mówi, że to specjalnie. Edytowane 30 sierpnia 2019 przez ivall Shooterowy i CodeczeQ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CodeczeQ 1 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 (edytowane) 3 godziny temu, ivall napisał: Nie polecam właściciela serwera (CodeczQa), toksyczny, cały czas kłamie, popełnia co chwilę błąd ortograficzny/interpunkcyjny, a jak mu się napisze, że popełnił takowy błąd to reaguje agresywnie/mówi, że to specjalnie. One: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Two: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Three: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Four: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Five: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! PS. Niby kiedy kłamię? XD Dałem ci wczoraj dowody nt. Ostatniej modyfikacji witryny. (A wait, zapomniałem że na inny host przenosiłem, popieprzyłem nie panhost tylko na dedyku to mam to zara dostaniesz ss.. Wgrywałem na serwer 25'tego bo przenosiłem wszystko, więc tak 21'szego jednak mogłem zmienić.. Sry zapomniałem. Bo 25'tego gotowy update wgrywałem na nowy serwer (na tsxxxx.xx dawałem info o migracji) To sry za tamto. Po prostu powaliłem hosty. ) Niby gdzie co chwilę jakiś błąd? Bo tutaj jakoś nie widzę . Edytowane 30 sierpnia 2019 przez CodeczeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 8 minut temu, CodeczeQ napisał: . Niby kiedy kłamię? XD Dałem ci wczoraj dowody nt. Ostatniej modyfikacji witryny. Dałeś sfałszowany dowód z komputera, a ja dałem dowód z telefonu gdzie sam się PRZYZNAŁEŚ 10 minut temu, CodeczeQ napisał: Niby gdzie co chwilę jakiś błąd? Bo tutaj jakoś nie widzę . Widocznie tą prezentacje analizowałeś dużo razy, a tu tylko parę dowodów na twoje błędy: , . 14 minut temu, CodeczeQ napisał: One: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Two: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Three: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Four: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Five: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Szkoda, że zmanipulowałeś zdjęciami i nie pokazałeś tego co ty pisałeś Jako iż nie mam dzisiaj czasu, a pewnie rozpocznie się to co wczoraj to w tym momencie kończę dyskusję z tobą, ponieważ do ciebie nic nie dociera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CodeczeQ 1 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 Teraz, ivall napisał: Dałeś sfałszowany dowód z komputera, a ja dałem dowód z telefonu gdzie sam się PRZYZNAŁEŚ Bo zapomniałem że przenosiłem się na inny host, wcześniej stał na panhost.pl teraz na dedyku. 1 minutę temu, ivall napisał: . Stare ss jak byś nie zauważył. 1 minutę temu, ivall napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, Zdarzy się każdemu. 1 minutę temu, ivall napisał: Szkoda, że zmanipulowałeś zdjęciami i nie pokazałeś tego co ty pisałeś Jako iż nie mam dzisiaj czasu, a pewnie rozpocznie się to co wczoraj to w tym momencie kończę dyskusję z tobą, ponieważ do ciebie nic nie dociera. Manipulowałem? Jak ja nawet ich nie robiłem, tylko dostałem od Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi