Skocz do zawartości

Tokeny - płatna waluta serwerowa [ RPG ]

Rekomendowane odpowiedzi

Nie piszę skryptów i nie gram w tą grę od 2 lat. Ale poziom moderatora na prawdę niski, skoro wstawia "content" tego poziomu.
Nazewnictwo komend śmieszne "anulowaniekupowania" ???

Cytat

variables:
    {tokenywaluta::%player%} = 0

on join:
    if {tokenywaluta::%player%} is not set:
        set {tokenywaluta::%player%} to 0

Po co jest jedno, skoro drugie robi to samo?

Cytat

variables:
    {drop::biolog::%player%} = false

Jak już raz użyłeś "variables", to kontynuuj to.. -.-

Ehh

Cytat

command /usundubblebiolog [<text>]:
    permission: *
    permission message: &cNie masz permissi!
    trigger:
        if executor is "TakiJakTy":
            set {dubbledrop::biolog::%arg-1%} to false
            send "&cZresetowano Dubble Drop Biologa dla: %arg-1%" to player

???

Bez sensu dalej komentować. Skoro jest stary, znaczy, że nie warto go udostępniać, bo jest paskudny, Nie ma konfiguracji, przejrzystości w kodzie, nie ma nic innowacyjnego. Moderator 👍👍
Rozumiem na forum potrzeba ruchu, ale nie znaczy, że trzeba wstawiać takiego zakurzonego gniota, bo już dawno dawno widziałem lepsze i innowacyjne skrypty z podobnym wręcz takim samym zastosowaniem.

https://skript.pl/temat/34740-tokeny-p%C5%82atna-waluta-serwerowa-rpg/#findComment-223635

@up skoro jest stary to znaczy że użyto w nim nieco inne funkcje niż dzisiaj.

Nazwa komend jest najmniej ważna, poza tym...

Cytat

Bez sensu dalej komentować. Skoro jest stary, znaczy, że nie warto go udostępniać, bo jest paskudny, Nie ma konfiguracji, przejrzystości w kodzie, nie ma nic innowacyjnego.

Skoro jest stary i nieaktualizowany to na 100% będzie coś innowacyjnego...

Cytat

Rozumiem na forum potrzeba ruchu, ale nie znaczy, że trzeba wstawiać takiego zakurzonego gniota

Jakoś niektóre osoby wrzuciły coś starego i nikt nie miał problemów.

Cytat

bo już dawno dawno widziałem lepsze i innowacyjne skrypty z podobnym wręcz takim samym zastosowaniem.

Mamy rok 2019 i nikt nie wymyśli coś innowacyjnego, prawie każdy rodzaj skryptu jest oklepany, więc...

Co do kodu, jak na stary jest dobry.

https://skript.pl/temat/34740-tokeny-p%C5%82atna-waluta-serwerowa-rpg/#findComment-223723

@CountingDogs skoro twierdzisz, że nie można wymyślić nic innowacyjnego to brak Ci kreatywności i optymizmu. Gdyby cały świat byłby jak ty, to zatrzymalibyśmy w epoce jaskiniowców (nie chce wyszukiwać nazwy epoki, bo nie chce mi się)

https://skript.pl/temat/34740-tokeny-p%C5%82atna-waluta-serwerowa-rpg/#findComment-223809

W dniu 31.08.2019 o 23:25, DαrϰVεnuς napisał:

Nie piszę skryptów i nie gram w tą grę od 2 lat. Ale poziom moderatora na prawdę niski, skoro wstawia "content" tego poziomu.
Nazewnictwo komend śmieszne "anulowaniekupowania" ???

Po co jest jedno, skoro drugie robi to samo?

Jak już raz użyłeś "variables", to kontynuuj to.. -.-

Ehh

???

Bez sensu dalej komentować. Skoro jest stary, znaczy, że nie warto go udostępniać, bo jest paskudny, Nie ma konfiguracji, przejrzystości w kodzie, nie ma nic innowacyjnego. Moderator 👍👍
Rozumiem na forum potrzeba ruchu, ale nie znaczy, że trzeba wstawiać takiego zakurzonego gniota, bo już dawno dawno widziałem lepsze i innowacyjne skrypty z podobnym wręcz takim samym zastosowaniem.

Jak pisałem skript jest stary i nie był przez mnie edytowany w żaden sposób. Wrzuciłem go na forum ponieważ stwierdziłem że nie którzy użytkownicy naszego forum będą go potrzebować.

https://skript.pl/temat/34740-tokeny-p%C5%82atna-waluta-serwerowa-rpg/#findComment-223903

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...