TOSTERpp 0 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 Jak zabić ender crystal? Więc próbowałem już "kill loop-entity", "damage loop-entity by 1 heart" nic nie działa. Ktoś jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 Jako tako ender crystal jest entity, ale nie zdziwiłbym się gdyby dało się zmienić blok w lokalizacji ender crystala na air Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TOSTERpp 0 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 Niestety nie, próbowałem też dać obsydian i lawę ale nie działa Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 Podejdź do kryształu i kliknij prawym: on rightclick: loop all entities in radius 10 around player: loop-entity != player: set block at loop-entity to stone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TOSTERpp 0 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 1 minutę temu, ZiemniaQ napisał: Podejdź do kryształu i kliknij prawym: on rightclick: loop all entities in radius 10 around player: loop-entity != player: set block at loop-entity to stone Could not pass event PlayerInteractEvent to Skript v2.2-Fixes-V10 poza tym trochę wyżej pisałem, że to nie działa, tu ss: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TOSTERpp 0 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 okej rozwiązane execute server command "kill %skellett entity uuid of loop-entity%" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 Ale co mi po tym screenshocie? Znając życie masz wspaniałą wersję 1.8 i co powyżej pokazałeś - jeszcze jakiś dziadowski podrabiany na nią plugin skript. Z całym szacunkiem ale jeżeli instalujesz taki syf to nie licz że wszystko będzie ci działać jak powinno. Błąd wynika tylko i wyłącznie z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TOSTERpp 0
Jak zabić ender crystal?
Więc próbowałem już "kill loop-entity", "damage loop-entity by 1 heart" nic nie działa. Ktoś jakieś pomysły?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi