marcinkoxx 3 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2019 Witam. Mam skrypt na random tp , i probowalem WSZYSTKIEGO no i , ja majac opa mogę się teleportować, a gracze z ranga np.Gracz nie mogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _MicX_ 51 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2019 a może byś tak podał kod skryptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP1337 3 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2019 Moze jesli to na spawnie jest guzik, i ty mozesz go klikac a gracze nie to flage ustaw /rg flag (nazwa cuboida) use allow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2019 Może nie masz odpowiednich uprawnień przypisanych do rang. Lub jak powyżej kolega napisał nie masz ustawionych flag (WorldGuard). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2019 w pliku server.properties ustaw spawn-protection na 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinkoxx 3 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2019 54 minuty temu, Helios1993 napisał: w pliku server.properties ustaw spawn-protection na 0 Dzieki mordo, PROBLEM ROZWIAZANY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marcinkoxx 3
Witam. Mam skrypt na random tp , i probowalem WSZYSTKIEGO no i , ja majac opa mogę się teleportować, a gracze z ranga np.Gracz nie mogą.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi