D4LIFE 0 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2019 Witam, mój serwer był włączony około od 4 godzin, bylem na nim 2 godzinki, po czym wyszedłem z serwera na godzinkę. Gdy chciałem wejść na serwer po tym czasie wyskoczył mi błąd Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2019 ile razy próbowałeś wejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2019 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
D4LIFE 0
Witam, mój serwer był włączony około od 4 godzin, bylem na nim 2 godzinki, po czym wyszedłem z serwera na godzinkę. Gdy chciałem wejść na serwer po tym czasie wyskoczył mi błąd
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi