Skocz do zawartości

Sprzedam - Pliki pod tryb RealLife

SebxteR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam do zaoferowania sprzedaż całego trybu RealLife, całość zawiera mapę, paczkę zasobów (w niej mnóstwo nowych przedmiotów, modeli 3D), pluginy/skrypty. Serwer był prezentowany pod 

W tym temacie można przeczytać o większości zmian na serwerze, ewentualnie można również dołączyć na discord serwera Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! by sprawdzić resztę rzeczy. 

Płatność jaką przyjmuję to PayPal a za całość chcę 100PLN, jestem w stanie przystosować całość pod osobę kupującą.

Po więcej informacji zapraszam na PW

Discord SebxteR#7207

E-Mail [email protected]

Edytowane przez SebxteR

2 godziny temu, The Borsuczeg napisał:

100zł za taką paczkę to za dużo moim zdaniem :D Ale powodzenia w sprzedaży :) 

Czy oby na pewno za dużo? W całości zawarta jest mapa miasta, rozbudowana paczka zasobów, modele 3d, nowe przedmioty i wiele wiecej rzeczy. 

W dniu 10.08.2019 o 14:20, SebxteR napisał:

mnóstwo nowych przedmiotów, modeli 3D

to właśnie jest powód, że to kosztuje a nie jest za PSC 20 zeta według mnie. Gdybym miał czas na zabawę w serwery to może kupiłbym tą paczkę, ale niestety 1) to nie są moje klimaty, 2) nie mam czasu na takie zabawy. 

Nie rozumiem sprzeczki, że za drogo. Moim zdaniem jest to warte pieniędzy, jest tam mnóstwo nowych rzeczy itp. A jeśli komuś cena nie odpowiada to nie kupuje i tyle. Chętnie bym skorzystał gdybym miał czas na taki serwer.

Edytowane przez ivall

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...