SebxteR 213 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2019 (edytowane) Witam, mam do zaoferowania sprzedaż całego trybu RealLife, całość zawiera mapę, paczkę zasobów (w niej mnóstwo nowych przedmiotów, modeli 3D), pluginy/skrypty. Serwer był prezentowany pod W tym temacie można przeczytać o większości zmian na serwerze, ewentualnie można również dołączyć na discord serwera Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! by sprawdzić resztę rzeczy. Płatność jaką przyjmuję to PayPal a za całość chcę 100PLN, jestem w stanie przystosować całość pod osobę kupującą. Po więcej informacji zapraszam na PW Discord SebxteR#7207 E-Mail [email protected] Edytowane 10 sierpnia 2019 przez SebxteR Briks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsunia 2 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 100zł za taką paczkę to za dużo moim zdaniem Ale powodzenia w sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebxteR 213 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 2 godziny temu, The Borsuczeg napisał: 100zł za taką paczkę to za dużo moim zdaniem Ale powodzenia w sprzedaży Czy oby na pewno za dużo? W całości zawarta jest mapa miasta, rozbudowana paczka zasobów, modele 3d, nowe przedmioty i wiele wiecej rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 W dniu 10.08.2019 o 14:20, SebxteR napisał: mnóstwo nowych przedmiotów, modeli 3D to właśnie jest powód, że to kosztuje a nie jest za PSC 20 zeta według mnie. Gdybym miał czas na zabawę w serwery to może kupiłbym tą paczkę, ale niestety 1) to nie są moje klimaty, 2) nie mam czasu na takie zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 (edytowane) Nie rozumiem sprzeczki, że za drogo. Moim zdaniem jest to warte pieniędzy, jest tam mnóstwo nowych rzeczy itp. A jeśli komuś cena nie odpowiada to nie kupuje i tyle. Chętnie bym skorzystał gdybym miał czas na taki serwer. Edytowane 11 sierpnia 2019 przez ivall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxcom1 110 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2019 No to może być warte tych 100zł. Mapa, paczka, modele 3d, tekstury, pluginy i skrypty ~ Jest ok. Dodam jeszcze, że niektórzy wolą samemu tworzyć serwer, bo czujesz się tak jak byś to ty zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebxteR 213 Opublikowano 15 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2019 Sprzedane, proszę zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 15 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2019 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi