Siema, mam problem, mianowicie w skripcie na rtp - komenda /title wywala mi błąd 'can't understand this condition/effect'
a i przy okazji: jak klikam na guzik to dopiero po kliknięciu kilka razy teleportuje, co może być problemem?
Skript:
on rightclick on stone button:if block west or south or east or north target block is sponge:set{_x} to random integer between 2000 and -2000set{_y} to 256set{_z} to random integer between 2000 and -2000set{_tp} to location at {_x},{_y},{_z}
teleport player to {_tp}
loop 256 times:if block under player is air:
teleport player under player
send " &8» &7Przeteleportowano w losowe koordynaty &6(x: %{_x}% | z: %{_z}%)&7."
execute player command "title %player% title {"text":"&6Użyto losowego TP!"}"
execute player command "title %player% subtitle {"text":"&7Twoje koordynaty x:%{_x}% z:%{_z}%"}"
stop
Pytanie
Dodner1337 2
Siema, mam problem, mianowicie w skripcie na rtp - komenda /title wywala mi błąd 'can't understand this condition/effect'
a i przy okazji: jak klikam na guzik to dopiero po kliknięciu kilka razy teleportuje, co może być problemem?
Skript:
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi