Jamnior 2 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 Napisałem skrypt na OX ale mi nie działa wysyłanie title do wszystkich graczy. Ktoś może to poprawić? command /start [<text>] [<text>]: permission: admin.ox permission message: &cNie posiadasz uprawnien! trigger: send loop-player title "&a&lO&c&lX" with subtitle "&6&lJezeli chcesz zagrac chodz na warp OX" for 3 seconds wait 5 second broadcast "&a&lO&cX &8» &cZa min startuje event" wait 15 second broadcast "&a&lO&cX &8» &cpozostalo 45 sekund" wait 15 second broadcast "&a&lO&cX &8» &cpozostalo 30 sekund" wait 15 second broadcast "&a&lO&cX &8» &cpozostalo 15 sekund" wait 10 second broadcast "&a&lO&cX &8» &ckoniec za 5" wait 1 second broadcast "&a&lO&cX &8» &ckoniec za 4" wait 1 second broadcast "&a&lO&cX &8» &ckoniec za 3" wait 1 second broadcast "&a&lO&cX &8» &ckoniec za 2" wait 1 second broadcast "&a&lO&cX &8» &ckoniec za 1" wait 1 second broadcast "&a&lO&cX &8» &cBrama OX zamyka sie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 command /start [<text>] [<text>]: permission: admin.ox permission message: &cNie posiadasz uprawnien! trigger: send all players title "&a&lO&c&lX" with subtitle "&6&lJezeli chcesz zagrac chodz na warp OX" for 3 seconds wait 5 second broadcast "&a&lO&cX &8» &cZa min startuje event" wait 15 second broadcast "&a&lO&cX &8» &cpozostalo 45 sekund" wait 15 second broadcast "&a&lO&cX &8» &cpozostalo 30 sekund" wait 15 second broadcast "&a&lO&cX &8» &cpozostalo 15 sekund" wait 10 second loop 5 times: broadcast "&a&lO&cX &8» &c za %6-(loop-number)%" wait 1 second broadcast "&a&lO&cX &8» &cBrama OX zamyka sie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jamnior 2 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jamnior 2
Napisałem skrypt na OX ale mi nie działa wysyłanie title do wszystkich graczy.
Ktoś może to poprawić?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi