Custom3r 0 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Witam. Mam problem gdyz najprawdopodobniej skript mi nie wykrywa skquery. Gdy wpisze /plugins skquery normalnie tam jest. Ale jak pisze jakis skrypt, ktory wymaga skquery nie wykrywa mi go. Wie ktos moze o co chodzi? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Może masz jakąś wadliwą wersje pluginu? Spróbuj zainstalować inną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Custom3r 0 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 1 godzinę temu, Mroczekk napisał: Może masz jakąś wadliwą wersje pluginu? Spróbuj zainstalować inną. Probowalem prawie z kazda. Serwer mam pod 1.12.2 Sprobowalem jeszcze te stare z bukkita i rowniez nie dzialaja Łączę podwójny post. Notatka dodana przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 SkQuery lime instalowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Custom3r 0 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 2 minuty temu, LuckyPotato napisał: SkQuery lime instalowałeś? Tak. Tez nie dzialal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 A może wersję Skripta masz upośledzoną? Błędy z konsoli? Po czym wnioskujesz że nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Custom3r 0 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Po tym ze nie wykrywa mi w ogole "with lore" w skryptach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 6 minut temu, Custom3r napisał: Po tym ze nie wykrywa mi w ogole "with lore" w skryptach Wersja skripta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Custom3r 0 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 3 minuty temu, LuckyPotato napisał: Wersja skripta. 2.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Więc informuję cię, iż od 2.3 skript ma swoje własne wyrażenie na przedmiot z lore. Zapisuje się go w formie listy string'ów. SkQuery with lore "linjka||linijka||linijka" Skript 2.3+ with lore "linijka", "linijka" and "linijka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Custom3r 0 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Wlasnie w tym problem ze mi "with lore" nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Ale z którego with lore korzystasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Custom3r 0 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 format slot 17 of player with 1 of RedStone named "&cSzansa na &4&lREDSTONE" with lore "&e0.4 Procent" to close Tak wyglada jedna z linijek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 No bo jak masz 4 godziny temu, Custom3r napisał: 1.12.2 to się nie dziw, że 17 minut temu, Custom3r napisał: 2.4 które jest przeznaczone na 1.14 ci nie działa. Skorzystaj z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Custom3r 0 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Wgralem. I nadal wyskakuje error. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Godzinę temu, Custom3r napisał: I nadal wyskakuje error. To czemu nam od razu o tym nie powiedziałeś Nie przepraszaj tylko wstaw treść błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Custom3r 0 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 (edytowane) 56 minut temu, Rejszpat napisał: Nie przepraszaj tylko wstaw treść błędu [23:11:17 ERROR]: Can't understand this condition/effect: format slot 17 of player with 1 of RedStone named "&cSzansa na &4&lREDSTONE" with lore "&e0.4 Procent" to close (drop.sk, line 107: format slot 17 of player with 1 of RedStone named "&cSzansa na &4&lREDSTONE" with lore "&e0.4 Procent" to close') Edytowane 1 sierpnia 2019 przez HeezQ Usuwam formatowanie i wstawiam w code Notatka dodana przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Mein gott... To jest ten moment kiedy wgrywa skqery lime i ono ci działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Custom3r 0 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 1 minutę temu, LuckyPotato napisał: Mein gott... To jest ten moment kiedy wgrywa skqery lime i ono ci działa. Wgralem. I caly czas ten sam error Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 (edytowane) Link do pluginu który wgrałeś @edit a czy ty przypadkiem nie robisz tego na bukkicie? Edytowane 1 sierpnia 2019 przez ZiemniaQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 (edytowane) Z tego co pamiętam, było coś takiego, że przy zmianie wersji Skripta należy usunąć folder Skript. Oczywiście zanim to zrobisz skopiuj Twój skrypt w bezpieczne miejsce Edytowane 1 sierpnia 2019 przez Rejszpat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Custom3r 0
Witam.
Mam problem gdyz najprawdopodobniej skript mi nie wykrywa skquery.
Gdy wpisze /plugins skquery normalnie tam jest. Ale jak pisze jakis skrypt, ktory wymaga skquery nie wykrywa mi go.
Wie ktos moze o co chodzi?
Pozdrawiam.
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi