Patrys8 0 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 (edytowane) IP serwera: progamingmc.tasrv.com REKRUTACJA NA HELPERA! Strona serwera/Itemshop: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wersja: 1.12.2 Serwer ProGamingMC zaprasza do gry! Survival+Gildie NOWY TRYB TEAM DEATH MATCH! ( komenda /pa Arena ) TRYB WALK PVP 1VS1 DROP ZE STONE I Z RUD Klasyczny Survival i Wojny Gildii jak za dawnych czasów - bez zbędych nowoczesnych zaśmiecających dobrą klasyczną rozgrywkę pluginów! Miła Administracja i przyjemna atmosfera! Zagraj wraz ze znajomymi, stwórzcie niepokonaną gildie, wybudujcie ogromny zamek, wielką twierdze i brońcie jej przed wrogami! Przejdźcie do ofensywy, pokonajcie innych i stańcie sie najlepsi na serwerze! Niezapomniana przygoda czeka właśnie na was! Częste eventy i konkursy na VIPa w tym ranga VIP za zaproszenie 5 znajomych na serwer! Zautomatyzowany ItemShop i strona serwera. Dropy przedmiotów do ulepszenia gildii podczas eventów. Zagraj w tryb 1vs1 bądź najlepszy w rankingu i zdobywaj nagrody! Sprawiedliwe ocenianie wszystkich, wsparcie dla graczy. Godziny wspaniałej zabawy! Zagraj już dziś! Zapraszamy serdecznie Edytowane 4 sierpnia 2019 przez Patrys8 Usuwam capsa z tytułu Notatka dodana przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 A jakieś grafiki z serwera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 (edytowane) Prosiłbym o rozwinięcie prezentacji o grafiki z serwera, nie przenoszę ponieważ prezentacja jest treściwa, lecz brakuje mi tutaj zdjęć. // sekundkę, właśnie sprawdziłem i czy w ogóle serwer działa, tak samo jak strona? Edytowane 1 sierpnia 2019 przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrys8 0 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 W dniu 1.08.2019 o 15:14, HeezQ napisał: Prosiłbym o rozwinięcie prezentacji o grafiki z serwera, nie przenoszę ponieważ prezentacja jest treściwa, lecz brakuje mi tutaj zdjęć. // sekundkę, właśnie sprawdziłem i czy w ogóle serwer działa, tak samo jak strona? Teraz zauważyłem że pomyliłem adres ip i poprawny to: progamingmc.tasrv.com A grafiki z serwera postaram się dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 Ten temat został przeniesiony. W momencie, kiedy poprawisz prezentację zgłoś post lub napisz do moderator z prośbą o przeniesienie do estetycznych. PS. Polecam shift+enter - pozwala na przejście do następnej linijki, w przeciwieństwie do enteru, który przechodzi do kolejnego akapitu pozostawiając większą szparę między linijkami. Notatka dodana przez Kurotsuwa jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2019 Ten temat został przeniesiony do kosza! Na prośbę autora. Notatka dodana przez Kurotsuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi