Skocz do zawartości

[1.12.2][Survival/Wojny Gildii] Progamingmc | REKRUTACJA NA HELPERA! | Drop ze stone i z RUD

Patrys8

Rekomendowane odpowiedzi

IP serwera: 
progamingmc.tasrv.com

REKRUTACJA NA HELPERA! 

Strona serwera/Itemshop: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Wersja: 1.12.2

Serwer ProGamingMC zaprasza do gry! Survival+Gildie

NOWY TRYB TEAM DEATH MATCH! ( komenda /pa Arena )

TRYB WALK PVP 1VS1

DROP ZE STONE I Z RUD

Klasyczny Survival i Wojny Gildii jak za dawnych czasów - bez zbędych nowoczesnych zaśmiecających dobrą klasyczną rozgrywkę pluginów!

Miła Administracja i przyjemna atmosfera!

Zagraj wraz ze znajomymi, stwórzcie niepokonaną gildie, wybudujcie ogromny zamek, wielką twierdze i brońcie jej przed wrogami! Przejdźcie do ofensywy, pokonajcie innych i stańcie sie najlepsi na serwerze! Niezapomniana przygoda czeka właśnie na was!

Częste eventy i konkursy na VIPa w tym ranga VIP za zaproszenie 5 znajomych na serwer!

Zautomatyzowany ItemShop i strona serwera.

Dropy przedmiotów do ulepszenia gildii podczas eventów.

Zagraj w tryb 1vs1 bądź najlepszy w rankingu i zdobywaj nagrody!

Sprawiedliwe ocenianie wszystkich, wsparcie dla graczy.

Godziny wspaniałej zabawy!

Zagraj już dziś! Zapraszamy serdecznie 

Edytowane przez Patrys8
HeezQ

Usuwam capsa z tytułu

Notatka dodana przez HeezQ

Prosiłbym o rozwinięcie prezentacji o grafiki z serwera, nie przenoszę ponieważ prezentacja jest treściwa, lecz brakuje mi tutaj zdjęć.

// sekundkę, właśnie sprawdziłem i czy w ogóle serwer działa, tak samo jak strona?

Edytowane przez HeezQ

• HeezQ zmienił(a) tytuł na [1.12.2][Survival/Wojny Gildii] Progamingmc | Drop ze stone i z rud
W dniu 1.08.2019 o 15:14, HeezQ napisał:

Prosiłbym o rozwinięcie prezentacji o grafiki z serwera, nie przenoszę ponieważ prezentacja jest treściwa, lecz brakuje mi tutaj zdjęć.

// sekundkę, właśnie sprawdziłem i czy w ogóle serwer działa, tak samo jak strona?

Teraz zauważyłem że pomyliłem adres ip i poprawny to: progamingmc.tasrv.com 

A grafiki z serwera postaram się dodać 

Ten temat został przeniesiony.

Kurotsuwa

W momencie, kiedy poprawisz prezentację zgłoś post lub napisz do moderator z prośbą o przeniesienie do estetycznych.
PS. Polecam shift+enter - pozwala na przejście do następnej linijki, w przeciwieństwie do enteru, który przechodzi do kolejnego akapitu pozostawiając większą szparę między linijkami.

Notatka dodana przez Kurotsuwa

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...