doroslak 4 Opublikowano 21 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2019 Witam, prosze o skrypt w którym gdy zjem zupke to odrazu (nacisne na nia i odrazu jakby jest zjedzona) dodaje mi 3hp wiecej, nie musze miec glodu by moc ja zjesc. do serwera "pvp" na zupki pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 doroslak 4 Opublikowano 21 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2019 (edytowane) Witam, kod na obecna chwile jest taki: on click with mushroom soup: set {_hp} to player's health add 4 to {_hp} set player's health to {_hp} Zalezy mi jednak by zrobić tak ze jak mam zupki na kazdym slocie w eq to uzyje mi tą zupke która mam/mozecie zmienic te on click na eat tylko by jadlo odrazu, i nie potrzebuje glodu, znika zupka dodaje 4hp i jest wszystko gites. Edytowane 21 lipca 2019 przez Mroczekk Dodaje w kod. Notatka dodana przez TakiJakTy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 21 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2019 on consume: if player's tool is mushroom soup: cancel event remove 1 mushroom soup from player's inventory add 3 to player's health nie testowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 21 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2019 On consume: If player's tool is mushroom soup: Set player's tool to air Set player's health to (player's health) +3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 doroslak 4 Opublikowano 21 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2019 da sie zrobic ze craftuje zupke i jest nazwana nickiem gracza ktory scraftowal? on script load: register new shaped recipe for mushroom soup named "&e&lx" using bowl, brown mushroom, red mushroom, air, air, air, air, air, air Gdy klikam w powietrze prawym to zupka nie znika tylko adje hp ale nie znika;/ kod jest taki: On rightclick with mushroom soup: If player's tool is mushroom soup: Set player's tool to air Set player's health to (player's health) +3 Łączę Notatka dodana przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kajoszo 1 Opublikowano 21 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2019 (edytowane) Cytat on rightclick with mushroom soup: if player's tool is mushroom soup: set player's tool to air set player's health to (player's health) +3 remove 1 mushroom soup from player's inventory Łap w cytacie masz kodzik xdd Edytowane 21 lipca 2019 przez HeezQ Usuwam formatowanie Notatka dodana przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 doroslak 4 Opublikowano 21 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2019 usuwa wszystkie oprocz tej ktorej trzymam wlapie + jak mam na slocie 6 to od lewej do prawej usuwa a chce by usuwalo ta która mam w lapce:) do zamkniecia zrobie nowy temat Zamiast dodawać nowy post, edytuj poprzedni (o ile twój jest ostatni). Łączę posty. Notatka dodana przez Briks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 22 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
doroslak 4
Witam, prosze o skrypt w którym gdy zjem zupke to odrazu (nacisne na nia i odrazu jakby jest zjedzona) dodaje mi 3hp wiecej, nie musze miec glodu by moc ja zjesc. do serwera "pvp" na zupki pozdrawiam;)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi