neQYT 63 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 Dzisiaj zaczełem się uczyć jak otwierać dwa gui, kombinowałem niby dobrze ale są jakieś błędy: Skrypt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 8 minut temu, neQYT napisał: Dzisiaj zaczełem się uczyć jak otwierać dwa gui, kombinowałem niby dobrze ale są jakieś błędy: Skrypt: Pod tą linijką nie dałeś taba: if inventory name of player's is "Sklep": neQYT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neQYT 63 Opublikowano 18 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 6 minut temu, HeezQ napisał: Pod tą linijką nie dałeś taba: if inventory name of player's is "Sklep": to i tak nic nie dało, gui się nawet nie otwiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 Teraz, neQYT napisał: to i tak nic nie dało, gui się nawet nie otwiera Zaraz postaram się dać Tobie działającą wersję, daj mi chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 (edytowane) Ogólnie widzę, że masz sporo błędów tutaj i gdy klikniesz w przedmiot nic się nie dzieje, musisz kliknąć w puste pole, aby otworzyło się menu... Jeśli potrzbujesz z tym pomocy, zapraszam pw EDIT // Testowałem na 1.8.8 na spigocie z pluginem Vault Łap: Może + wciściesz? Edytowane 18 lipca 2019 przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neQYT 63 Opublikowano 18 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 (edytowane) ej bo jak klikam emeraldem to nadal nic się nie dzieje. mam SQuery, WildSkript, Vault, Tuske i wszystkie pluginy działają, Edytowane 18 lipca 2019 przez neQYT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 Jaka wersja Skripta i serwera? (Spigot, craftbukkit, czy jaki?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neQYT 63 Opublikowano 18 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 1 minutę temu, HeezQ napisał: Jaka wersja Skripta i serwera? (Spigot, craftbukkit, czy jaki?) spigot, skript 2.1.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 (edytowane) 3 minuty temu, neQYT napisał: spigot, skript 2.1.2 a wersja serwera? - Zrób kopię tej wersji skripta i pobierz najnowszą i spróbuj przetestować Edytowane 18 lipca 2019 przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neQYT 63 Opublikowano 18 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 1.8.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neQYT 63 Opublikowano 18 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 Dobra pierwsze gui się otwiera reszta nie: Errory: [19:40:46 ERROR]: 'player' is not an item stack (NetWork.sk, line 31: if name of player's current inventory is "Sklep":') [19:40:46 ERROR]: 'player' is not an item stack (NetWork.sk, line 39: if name of player's current inventory is "Rangi":') [19:40:46 ERROR]: 'player' is not an item stack (NetWork.sk, line 64: if name of player's current inventory is "&bTajemnicze skrzynie i dusze":') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 2 minuty temu, neQYT napisał: Dobra pierwsze gui się otwiera reszta nie: Errory: [19:40:46 ERROR]: 'player' is not an item stack (NetWork.sk, line 31: if name of player's current inventory is "Sklep":') [19:40:46 ERROR]: 'player' is not an item stack (NetWork.sk, line 39: if name of player's current inventory is "Rangi":') [19:40:46 ERROR]: 'player' is not an item stack (NetWork.sk, line 64: if name of player's current inventory is "&bTajemnicze skrzynie i dusze":') Sprawdź, czy posiadasz wszystkie poniższe dodatki na najnowszej wersji, jeśli nie, pobierz je na serwer: - SkDragon, - Skellet, - skQuery, - skRayFall, - TuSke. Niestety, ale nie jestem pewien, który odpowiada za "player's current inventory is [..]" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMuffionex 105 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 bump mi nie działaaa a potrzebuje takie tylko ze z Po kliknieciu na compass nazwany &7>>&6Wybierz tryb sie otwiera menu wyboru serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 776 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
neQYT 63
Dzisiaj zaczełem się uczyć jak otwierać dwa gui, kombinowałem niby dobrze ale są jakieś błędy:
Skrypt:
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi