Kennar 2 Opublikowano 8 października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 października 2014 Witam posiadam na serwerze skrypt : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i chciałem się zapytać czy zrobiłby mi ktoś z tego ranking graczy na tab ? najlepiej żeby wyświetlało 10-14 najlepszych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ezx 145 Opublikowano 8 października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 października 2014 Pisz do autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kennar 2 Opublikowano 8 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 października 2014 Zbanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 8 października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 października 2014 Napisz do edgarsza lub kogoś, może dodać taką funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ogorek 22 Opublikowano 8 października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 października 2014 Falling Cookie nie jest zbanowany ;d Przy jego nicku jest Zbanowany czyli że był zbanowany ale juz nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kennar 2
Witam posiadam na serwerze skrypt :
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
i chciałem się zapytać czy zrobiłby mi ktoś z tego ranking graczy na tab ? najlepiej żeby wyświetlało 10-14 najlepszych graczy.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi