LordziaK 34 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 (edytowane) loop all worlds: if loop-world contains "world": // dalsza część kodu To mi nie działało oraz wyskakiwał błąd, więc dałem: loop all worlds: set {_worlds} to loop-world if {_worlds} contains "world": Tutaj wszystkie światy zapisywały się do {_worlds}, lecz przy if nie sprawdzało i nie szło dalej. Ktoś wie jak zrobić sprawdzanie wszystkich światów, oraz gdy nie ma takiego świata działo się coś dalej? Edytowane 30 czerwca 2019 przez LordziaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 zobacz set {world::*} to all worlds if {world::*} contain "world": ... else: ... Misio12320 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordziaK 34 Opublikowano 30 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 6 minut temu, xAxee napisał: zobacz set {world::*} to all worlds if {world::*} contain "world": ... else: ... Dzięki za pomoc. To niestety nie działa, ale sam coś wykombinowałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LordziaK 34
loop all worlds: if loop-world contains "world": // dalsza część kodu
To mi nie działało oraz wyskakiwał błąd, więc dałem:
loop all worlds: set {_worlds} to loop-world if {_worlds} contains "world":
Tutaj wszystkie światy zapisywały się do {_worlds}, lecz przy if nie sprawdzało i nie szło dalej.
Ktoś wie jak zrobić sprawdzanie wszystkich światów, oraz gdy nie ma takiego świata działo się coś dalej?
Edytowane przez LordziaKOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi