xMateuszP0L 47 Opublikowano 7 października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 października 2014 Witaj !Mam pytanie czy jest możliwość dodanie takiego czegoś jak on walking on sponge: [bLOK POD SPONGE TO BEDROCK] give 9000 xp to player SEND "Brawo chodzac po gambce znalazles truszke expa. Szukaj dalej " Jezeli nie wiesz o co mi chodzi tu masz link do skhttp://pastebin.com/RdgJNkPB i po prostu chce zrobić tak ze jak ktoś chodzi po gąbce a pod gąbką jest np. bedrock to dostaje 9000 expa i pojawia mu się komunikat na chacie ? Proszę o pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 7 października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 października 2014 If block under is bedrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNawi 55 Opublikowano 7 października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) on walking on sponge: [TAB] if block underneath event-block is bedrock: [TAB] [TAB] give 9000 xp to player [TAB] [TAB] send "Brawo chodzac po gambce znalazles truszke expa. Szukaj dalej " [TAB] [TAB] stop Edytowane 7 października 2014 przez xNawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 7 października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 października 2014 on walking on sponge: if block under is bedrock: give 9000 xp to player send "Brawo chodzac po gambce znalazles truszke expa. Szukaj dalej " set block to stone # - zeby nie staneli kilka razy na jednym bloku ;>Po co używać "underneath event-block" jak można prościej - skrypt: im prościej tym lepiej. xMateuszP0L 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 7 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2014 @up 2 @up dziekuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xMateuszP0L 47
Witaj !
Mam pytanie czy jest możliwość dodanie takiego czegoś jak
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi