Menu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! trzeba sobie wybrać jakie prawo jazdy (i tam jeszcze będzie pisać cena) każde prawo jazdy to 200 waluty essetnials
Te zielone napisy to lore i wokół mają być czarne szkła
Się naciska na jakie prawo jazdy się chce i jest potwierdź TAK lub nie zielona i czerwona wełna
Pytanie
elliot21 2
Witam, chcę skrypt na prawo jazdy w gui
Menu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! trzeba sobie wybrać jakie prawo jazdy (i tam jeszcze będzie pisać cena) każde prawo jazdy to 200 waluty essetnials
Te zielone napisy to lore i wokół mają być czarne szkła
Się naciska na jakie prawo jazdy się chce i jest potwierdź TAK lub nie zielona i czerwona wełna
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! jak będzie tak to pytania
będzie 15 pytań które sam sobie ustawię
jak będzie poprawne 9/15 pytań to się zdaje (trzeba ustawić aby jedno było prawidłowe)
jak się nie ma wcześniej kasy to pisze, że nie możesz
a jak się nie zda na kursie prawo jazdy to wyświetla się gui też z czarnymi szkłami na środku czerwona wełna NIE ZDAŁEŚ
a jeśli się zda to się dostaje papier o nazwie Prawo jazdy kat. (jakiejś tam) i w lore jest nick gracza który zrobił to prawo jazdy
Bla, bla mogę bardziej wytłumaczyć na discordzie
Mam nadzieję, że ktoś to zrozumie (Pisałem na szybko, więc przepraszam)
◖ Pjonteq ◗#4411
Edytowane przez elliot21Odnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi