Qotrek 12 Opublikowano 2 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2019 Wiem, że bardzo głupie pytanie, ale po prostu zapomniałem. A więc, jak pobrać ile jest obecnie graczy na serwerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Queito 104 Opublikowano 2 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2019 Bukkit.getOnlinePlayers().size() Qotrek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qotrek 12 Opublikowano 2 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2019 (edytowane) 14 minut temu, Queito napisał: Bukkit.getOnlinePlayers().size() To tak, dlaczego Eclipse wyświetla mi błąd: ChatUtil.sendMessage(g, Config.Join.get(id).replace("{p}", g.getName()).replace("{o}", Bukkit.getOnlinePlayers().size())); Edytowane 2 czerwca 2019 przez Qotrek poprawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Queito 104 Opublikowano 2 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2019 (edytowane) a co ja jestem jasnowidzem, ze wiem jaki blad jest? moze musisz podac stringa, a nie inta Edytowane 2 czerwca 2019 przez Queito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 2 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2019 1 godzinę temu, Qotrek napisał: To tak, dlaczego Eclipse wyświetla mi błąd: ChatUtil.sendMessage(g, Config.Join.get(id).replace("{p}", g.getName()).replace("{o}", Bukkit.getOnlinePlayers().size())); Tak jak @up napisał, w metodzie String#replace parametrem pierwszym i drugim musi byc String.. Naucz sie czytac takie proste rzeczy, lub czytaj to co podpowiada eclipse.. Daj te (bukkit.getonlineplayers...) w String#valueOf aby sprowadzic to do stringa. A odchodząc od tematu, te Config.Join.get(id) moze rzucac bledami, wiec zrob sobie to jakos lepiej i zamiast zwyklego replace mozesz uzywac tego z StringUtils od apache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qotrek 12 Opublikowano 2 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2019 Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 2 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Qotrek 12
Wiem, że bardzo głupie pytanie, ale po prostu zapomniałem. A więc, jak pobrać ile jest obecnie graczy na serwerze?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi