Harrty_xx 0 Opublikowano 29 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2019 (edytowane) Zapowiedź serwera minecraft easyHC IP: omnicraft.csrv.pl start serwera: 05.06.2019 o godz 18:00. FILM Z ZAPOWIEDZIĄ SERWERA: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! W opisie kanał autora filmu INFORMACJE SERWER MIEŚCI 100 OSÓB TRYB SERWERA: EasyHC STRONA WWW SERWERA: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! TEAM Właściciel: Rekunik HeadAdmin: VeskYT Admin: Kamilos549 Moderator: Harrty_xx Build team: [Flejjo] && [skrimek69] COŚ OD SIEBIE JA, JAKO MODERATOR SERWERA MAM ZACZSZYT STWORZYĆ ZAPOWIEDŹ SERWERA. MAM NADZIEJĘ, ŻE WAM SIĘ TA ZAPOWIEDŹ SPODOBAŁA I ŻE POJAWICIĘ SIĘ PODCZAS STARTU SERWERA. Subskrybuj kanał Flejjo bo tam pojawi się prawdopodobnie live. Podczas live odbędzie się giveaway. ,,DLA NAS LICZY SIĘ GRACZ'' Edytowane 30 maja 2019 przez Harrty_xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 29 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2019 10 minut temu, Harrty_xx napisał: Zapowiedź serwera minecraft easyHC IP: omnicraft.csrv.pl start serwera: 01.06.2019 o godz 18:00. FILM Z ZAPOWIEDZIĄ SERWERA: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! W opisie kanał autora filmu INFORMACJE SERWER MIEŚCI 100 OSÓB TRYB SERWERA: EasyHC STRONA WWW SERWERA: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! TEAM Właściciel: Rekunik HeadAdmin: VeskYT Admin: Kamilos549 Moderator: Harrty_xx Build team: [Flejjo] && [skrimek69] COŚ OD SIEBIE JA, JAKO MODERATOR SERWERA MAM ZACZSZYT STWORZYĆ ZAPOWIEDŹ SERWERA. MAM NADZIEJĘ, ŻE WAM SIĘ TA ZAPOWIEDŹ SPODOBAŁA I ŻE POJAWICIĘ SIĘ PODCZAS STARTU SERWERA. Subskrybuj kanał Flejjo bo tam pojawi się prawdopodobnie live. Podczas live odbędzie się giveaway. ,,DLA NAS LICZY SIĘ GRACZ'' Prezentacja : kijowa Strona: kijowa od hostingu Mapa: kijowa nie dopasowana wgl ip: słabe od hostingu tryb: easyhc ale jakieś nowości itp? Sh1ft_S 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RodgerDodg3r 110 Opublikowano 29 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2019 Jak mnie triggeruje "Najlepszy serwer w polsce" Z CSRV.PL... To już słyszłem miliony razy. Dlaczego po tylu latach latach ciągle powstają serwery już tak przer***** przez wszyskich w każdy otwór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frebcio 5 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Zgadzam się z komentarzami wyżej.. Prezentacja i strona slaba Żaden innowacyjny tryb to samo co na innych serwerach ". Csrv.pl" - Serio? Jak chcesz zrobić dobry serwer to kup sobie VPS podepnij pod jakąś normalną domenę i... Zrób coś nowego.. Jeśli chcesz przyciągnąć uwagę gracza to musisz ich zachęcić czymś czego nie ma na innych serwerach bo po co mają się przenosić na twój serwer skoro to samo maja na tym na którym grają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymekd 149 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Ała moje oczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymekd 149 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 I znów easyhc dlaczego? przecież ten serwer sensu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 I prosiłabym o załączenie więcej informacji, bardziej szczegółowych i jakichś screenów z serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somka 23 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 "najlepszy serwer minecraft w Polsce !" - nie ma to jak palnąć jakąś głupotę bez pomyślunku, ja tam prędzej powiedziałbym, że ten serwer jest jednym z najgorszych w Polsce. Co do reszty, mam te same zdanie co poprzednicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 2 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2019 Na życzenie autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 2 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi