Plonasss 0 Opublikowano 14 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2019 Chciałbym serdecznie zaprosić na nowo powstały serwer medium/easyhc serwer powstał stosunkowo nie dawno... Jest to mój pierwszy serwer minecraft, jaki założyłem .. Więc prosiłbym o wyrozumiałość Na serwerze na razie nie ma ani autorskich pluginow, ani skryptów, ponieważ chciałbym najpierw zobaczyć czy taki serwer wypali... Ipserwera:s193571.Enmc.pl lub:plonas.Ench.pl serwer jest na wersje: 1.8.8 Na serwerze jest poszukiwany administracja:np helper Serdecznie zapraszam na mój serwer !!!!!! Usuwam zbędne pogrubienie, usuwam capslocka, poprawiam błędy ortograficzne. Notatka dodana przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 15 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2019 (edytowane) 18 godzin temu, Plonasss napisał: Chciałbym serdecznie zaprosić na nowo powstały serwer medium/easyhc serwer powstał stosunkowo nie dawno... Jest to mój pierwszy serwer minecraft, jaki założyłem .. Więc prosiłbym o wyrozumiałość Na serwerze na razie nie ma ani autorskich pluginow, ani skryptów, ponieważ chciałbym najpierw zobaczyć czy taki serwer wypali... Ipserwera:s193571.Enmc.pl lub:plonas.Ench.pl serwer jest na wersje: 1.8.8 Na serwerze jest poszukiwany administracja:np helper Serdecznie zapraszam na mój serwer !!!!!! 1) Napisz lepsze zaproszenie bo to jest fatalne 2) Zakup domenę i nie miej ench.pl 3) wgl enderc.... jest do kitu 4) No z nie autorskimi pluginami daleko nie zajdziesz ( chyba że dobrze umiesz je skonfigurować ) Edytowane 15 maja 2019 przez knugi Przemieniam cytat na nowy. Notatka dodana przez knugi jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 15 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi