Szeba 0 Opublikowano 13 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2019 Cześć Potrzebuję skriptu, który zmniejsza sekundy efektów tzw. koxa (złotego jabłka enchantowanego) Czyli jeżeli zjemy koxa, otrzymujemy wszystkie efekty o połowę sekund krócej. (np. domyślna regeneracja to 30 sekund, potrzebuje zmniejszenia do 15 sekund i tak z pozostałymi efektami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 13 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2019 (edytowane) Usuwasz efekty i nadajesz je od nowa jaki problem. on consume: if event-item is enchanted golden apple: clear all potion effects from player apply regeneration 2 to player for 15 seconds apply Damage Resistance 1 to player for 1 minutes #zmien na ile chcesz, nie wiem ile trwa kox. apply Fire Resistance 1 to player for 1 minutes #zmien na ile chcesz, nie wiem ile trwa kox. Wymagany Skellett do usunięcia efektów. Edytowane 13 maja 2019 przez jaku49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szeba 0 Opublikowano 13 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 maja 2019 43 minuty temu, jaku49 napisał: Usuwasz efekty i nadajesz je od nowa jaki problem. on consume: if event-item is enchanted golden apple: clear all potion effects from player apply regeneration 2 to player for 15 seconds apply Damage Resistance 1 to player for 1 minutes #zmien na ile chcesz, nie wiem ile trwa kox. apply Fire Resistance 1 to player for 1 minutes #zmien na ile chcesz, nie wiem ile trwa kox. Wymagany Skellett do usunięcia efektów. [15:56:42 ERROR]: [Skript] can't understand this event: 'on ?consume' (Kox.sk, line 1: on ?consume:') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 13 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2019 43 minuty temu, Szeba napisał: [15:56:42 ERROR]: [Skript] can't understand this event: ' ' (Kox.sk, line 1: on ?consume:') Wkradł Ci się mały niewidoczny błąd w evencie. on consume: zamień sobie tamto swoje on consume na te co ci napisałem jaku49 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szeba 0
Cześć
Potrzebuję skriptu, który zmniejsza sekundy efektów tzw. koxa (złotego jabłka enchantowanego)
Czyli jeżeli zjemy koxa, otrzymujemy wszystkie efekty o połowę sekund krócej.
(np. domyślna regeneracja to 30 sekund, potrzebuje zmniejszenia do 15 sekund i tak z pozostałymi efektami)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi