Skocz do zawartości
  • 0

Vilor
 Udostępnij

Pytanie

Witam, jestem w fazie tworzenia serwera na wykupionej maszynie VPS. Od pewnego czasu zastanawia mnie, gdzie i w jaki sposób, mogę w najbezpieczniejszy sposób postawić itemshopa. Z góry mówię, że nie posiadam firmy, więc strony takie jak rushpay etc. odpadają. I dochodzi druga kwestia, czy nadawanie rang przez rcon jest dobre, czy może jest jakaś bardziej bezpieczna opcja?

Z góry dziękuje, za wszystkie odpowiedzi  😊

Edytowane przez Vilor

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jezeli chodiz o itemshopa to najlepiej wykupic hosting WWW, dostajesz wtedy wlasne pliki FTP. Tam mozesz smialo wrzucac niezbedne pliki do dzialania twojej strony internetowej. Np: Nosnik HTML. W naszym przypadku pliki ktore potrzebujesz do dzialania itemshopu. Polecam ci vMCBASIC. Co do RCON, RCON jest dobrym rozwiazaniem nie wiem czy sa lepsze lub bezpieczniejsze ale watpie. Do tego jest niezbedna wiedza o jezykach: PHP, HTML,JAVA oraz MYSQL.  Mozesz tez i bez nich dac rade. Jest duzo poradnikow na Youtube wystarczy tylko miec chec i dobre podejscie.

Tutaj jeden z poradnikow: 

Zycze powodzenia!

• 0
W dniu 6.05.2019 o 12:16, Vilor napisał:

Witam, jestem w fazie tworzenia serwera na wykupionej maszynie VPS. Od pewnego czasu zastanawia mnie, gdzie i w jaki sposób, mogę w najbezpieczniejszy sposób postawić itemshopa. Z góry mówię, że nie posiadam firmy, więc strony takie jak rushpay etc. odpadają. I dochodzi druga kwestia, czy nadawanie rang przez rcon jest dobre, czy może jest jakaś bardziej bezpieczna opcja?

Z góry dziękuje, za wszystkie odpowiedzi  😊

Ale wiesz że nie trzeba firmy żeby móc obsługiwać płatności? Tylko trzeba poszukać 

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...