Skocz do zawartości
  • 0

Komenda która daje kolorowy napierśnik

xMateuszP0L

Pytanie

@admin Przepraszam za to że spamie tematami ale zapomniałem się zapytać i piszę skript i to wyszło mi z głowy ;/

Witam  !

Czy da się może zrobić tak że

/daj napiersnik

give [ SKÓRZANY NAPIERŚNIK O KOLORACH RGB R:50 G:225 B:35 i enchant POWER 1] o nazwie

"&7SKOCZEK" z lore "&7Blabla"

I czy da się zrobić crafting z tym:

on script load:
 register new shaped recipe for "[to co w komendzie /daj napiersnik ]" crafting

Dołączona grafika  Proszę o pomoc !

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Tylko problem: Osoba ktora otrzyma ten item prosto do reki otrzyma go czerwonego, jeśli nie to bedzie zwykły kolor. Ponieważ nie da sie givnąc pokolorowanego itemka.

A jednak udało mi się napisać ;D

command /dajnapiersnik:	trigger:		give leather tunic of power 1 named "&fSKOCZEK" with lore "&b&l##1LORE||&b&l##2LORE" to player		wait 5 tick		loop all items in the player's inventory:			loop-item is leather tunic:				loop-item is enchanted with power 1:					colour the loop-item red

Zrobiłem to w ten sposob ze gdy da komus dany item wtedy sprawdza kazdy item w ekwipunku i jesli jakis item jest skurzanym napiersnikiem o enchancie power 1 wtedy koloruje go na czarwono.

Jednak zeby dalo sie taki napiersnik krafcic w taki sposób nie da rady: Zrób moze coś w stylu komendy: Gracz moze ją wpisać wyłącznie gdy posiada wszystkie potrzbne itemki i wtedy otrzymuje tamta zbroje

Edytowane przez DamianMMC

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...