xMateuszP0L 47 Opublikowano 4 października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 @admin Przepraszam za to że spamie tematami ale zapomniałem się zapytać i piszę skript i to wyszło mi z głowy ;/ Witam ! Czy da się może zrobić tak że /daj napiersnik give [ SKÓRZANY NAPIERŚNIK O KOLORACH RGB R:50 G:225 B:35 i enchant POWER 1] o nazwie "&7SKOCZEK" z lore "&7Blabla" I czy da się zrobić crafting z tym:on script load: register new shaped recipe for "[to co w komendzie /daj napiersnik ]" crafting Proszę o pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 4 października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 http://njol.ch/projects/skript/doc/effects/#EffColorArmor'>>http://njol.ch/projects/skript/doc/effects/#EffColorArmor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 4 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 @up tak.... wiem widziałem to ale chcę to dodać do craftingu a btw. tego nie zrozumiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 4 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 @DamianMMC@herhor67 pomożecie :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 4 października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 (edytowane) ______________Tylko problem: Osoba ktora otrzyma ten item prosto do reki otrzyma go czerwonego, jeśli nie to bedzie zwykły kolor. Ponieważ nie da sie givnąc pokolorowanego itemka. A jednak udało mi się napisać ;D command /dajnapiersnik: trigger: give leather tunic of power 1 named "&fSKOCZEK" with lore "&b&l##1LORE||&b&l##2LORE" to player wait 5 tick loop all items in the player's inventory: loop-item is leather tunic: loop-item is enchanted with power 1: colour the loop-item redZrobiłem to w ten sposob ze gdy da komus dany item wtedy sprawdza kazdy item w ekwipunku i jesli jakis item jest skurzanym napiersnikiem o enchancie power 1 wtedy koloruje go na czarwono.Jednak zeby dalo sie taki napiersnik krafcic w taki sposób nie da rady: Zrób moze coś w stylu komendy: Gracz moze ją wpisać wyłącznie gdy posiada wszystkie potrzbne itemki i wtedy otrzymuje tamta zbroje Edytowane 5 października 2014 przez DamianMMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xMateuszP0L 47
@admin Przepraszam za to że spamie tematami ale zapomniałem się zapytać i piszę skript i to wyszło mi z głowy ;/
Witam !
Czy da się może zrobić tak że
/daj napiersnik
give [ SKÓRZANY NAPIERŚNIK O KOLORACH RGB R:50 G:225 B:35 i enchant POWER 1] o nazwie
"&7SKOCZEK" z lore "&7Blabla"
I czy da się zrobić crafting z tym:
on script load:
register new shaped recipe for "[to co w komendzie /daj napiersnik ]" crafting
Proszę o pomoc !
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi