on right click on entity:
if entity is "Rybak":
send "&7&lRybak -> &eNic tutaj nie bierze" to player
chciałbym zrobić cooldown na to ale nie ważne jak to robie i tak mi to nie działa, nie mam pojęcia co źle zrobiłem, mam zainstalowane skDragon,skRayFall,skQuery,WildSkript,Skript, skUtilities.
dodanie cooldown: 10 seconds nie działa, chciałbym by cooldown był 10cio sekundowy, jak widać pomoc bardzo łatwa, cooldown działa normalnie w przypadku command /komenda [<text>]: lecz nie działa tutaj
Pytanie
Piecia601 7
Mam taki urywek skryptu
on right click on entity: if entity is "Rybak": send "&7&lRybak -> &eNic tutaj nie bierze" to playerchciałbym zrobić cooldown na to ale nie ważne jak to robie i tak mi to nie działa, nie mam pojęcia co źle zrobiłem, mam zainstalowane skDragon,skRayFall,skQuery,WildSkript,Skript, skUtilities.
dodanie cooldown: 10 seconds nie działa, chciałbym by cooldown był 10cio sekundowy, jak widać pomoc bardzo łatwa, cooldown działa normalnie w przypadku command /komenda [<text>]: lecz nie działa tutaj
Edytowane przez bvczKod wstawiam w odpowiednie znaczniki.
Notatka dodana przez bvcz
https://skript.pl/temat/32997-prosta-pomoc-%C5%82atwa-reputacja/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi