gnomq 225 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) Edytowane 26 kwietnia 2019 przez gnomq2000 jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 (edytowane) "Zmiana trybu pvp" - co masz na myśli? Nie śmieszne, wręcz żenujące Edytowane 5 maja 2019 przez jaku49 gnomq i def750 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 225 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 20 minut temu, jaku49 napisał: "Zmiana trybu pvp" - co masz na myśli? Jeśli gracz nie chce przejmować się wrogami, może jedną komendą w każdej chwili wyłączyć odbieranie ataku od innego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RodgerDodg3r 110 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 Prezentacja jest schludna ale... TEN NIE WYBACZALNY .ENCH.PL Koszt domeny to zaledwie 19zł rocznie. A podłączenie twojej domeny do serwera zajmię max godzine. woobuilder, gnomq i jaku49 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZelekCraft 13 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 Cześć, Prezentacja może i nie jest najwyższych lotów, serwer sam w sobie również nie jest najlepszym serwerem survival w Polsce, lecz jest godny polecenia, dlaczego? To bardzo proste. Wchodząc na serwer przywitali mnie wszyscy grający tam gracze i od razu przyjęli mnie do swojej społeczności. Atmosfera, która panuje na tym serwerze jest wspaniała, grając przez około 40 minut nie spotkałem się z żadnym wulgaryzmem co w tych czasach jest naprawdę czymś niespotykanym. Atutem serwera jest nieograniczona mapa i duże, automatyczne działki. Pozdrawiam, Żelek. def750, gnomq i jaku49 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 3 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2019 Odradzam grę na tym serwerze. Jakiś czas temu chamsko się reklamowali i z tego co mi wiadomo, wciąż to robią. Poza tym, dlaczego mając domenę a na niej stronę Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nie przekierowaliście jej na serwer tylko korzystacie z subdomeny enderchesta? Patbox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZelekCraft 13 Opublikowano 3 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2019 Godzinę temu, Ozelot napisał: Odradzam grę na tym serwerze. Jakiś czas temu chamsko się reklamowali i z tego co mi wiadomo, wciąż to robią. Poza tym, dlaczego mając domenę a na niej stronę Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nie przekierowaliście jej na serwer tylko korzystacie z subdomeny enderchesta? Cześć @Ozelot, Mógłbyś rozjaśnić kwestię chamskiej reklamy? Gdzie dokładnie to praktykowano? Pozdrawiam, Zelek_ gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 225 Opublikowano 3 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja 2019 (edytowane) W dniu 3.05.2019 o 19:17, Ozelot napisał: Odradzam grę na tym serwerze. Jakiś czas temu chamsko się reklamowali i z tego co mi wiadomo, wciąż to robią. Poza tym, dlaczego mając domenę a na niej stronę Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nie przekierowaliście jej na serwer tylko korzystacie z subdomeny enderchesta? Nigdzie jako administracja oraz moderacja serwera nie reklamowaliśmy się. To co gracze robią nas nie interesuje. Nie oferujemy nic za reklamę naszego serwera. Twoja opinia jest prawdopodobnie spowodowana Twoim serwerem. Nie prowadzę z nikim konkurencji, więc nie rozumiem o co Tobie chodzi. Owy serwer z zakupioną domeną nie jest moim. Ja jedynie reaktywowałem serwer stworzony na enderchest. Jeśli masz jakieś problemy, to zapraszam na Discord: gnomq#3794. Serdecznie pozdrawiam. W dniu 28.04.2019 o 10:44, jaku49 napisał: "Zmiana trybu pvp" - co masz na myśli? Nie śmieszne, wręcz żenujące To nie jest nasz serwer Edytowane 4 maja 2019 przez gnomq2000 Połączono posty Notatka dodana przez Szifter ZelekCraft 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader 11 Opublikowano 31 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2019 Serwer out. Nie działa od wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 31 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2019 @gnomq2000 Proszę napisać, czy serwer został zamknięty czy przerwa techniczna Kaskader i gnomq 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 225 Opublikowano 31 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 maja 2019 40 minut temu, Szifter napisał: @gnomq2000 Proszę napisać, czy serwer został zamknięty czy przerwa techniczna Jutro zostanie wznowiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader 11 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 W dniu 31.05.2019 o 21:44, Szifter napisał: @gnomq2000 Proszę napisać, czy serwer został zamknięty czy przerwa techniczna 14 czerwca a serwera jak nie było tak nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 225 Opublikowano 15 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2019 (edytowane) 14 godzin temu, Kaskader napisał: 14 czerwca a serwera jak nie było tak nie ma Był, ale wczoraj się wyłączył z niewyjaśnionych okoliczności. Tym razem wina leży po stronie hostingu. Czekam na odpowiedź od supportu. Skoro nie wiesz, to się nie wypowiadaj Edytowane 15 czerwca 2019 przez gnomq2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 225 Opublikowano 4 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2019 Nowa edycja serwera już w niedzielę Serdecznie wszystkich zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi