Skocz do zawartości

SwordArt - Twój serwer Survival

gnomq
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Prezentacja może i nie jest najwyższych lotów, serwer sam w sobie również nie jest najlepszym serwerem survival w Polsce, lecz jest godny polecenia, dlaczego?
To bardzo proste. Wchodząc na serwer przywitali mnie wszyscy grający tam gracze i od razu przyjęli mnie do swojej społeczności. Atmosfera, która panuje na tym serwerze
jest wspaniała, grając przez około 40 minut nie spotkałem się z żadnym wulgaryzmem co w tych czasach jest naprawdę czymś niespotykanym. Atutem serwera jest nieograniczona mapa i duże, automatyczne działki.
Pozdrawiam, Żelek.

• bvcz zmienił(a) tytuł na SwordArt - Twój serwer Survival

Odradzam grę na tym serwerze. Jakiś czas temu chamsko się reklamowali i z tego co mi wiadomo, wciąż to robią. Poza tym, dlaczego mając domenę a na niej stronę Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nie przekierowaliście jej na serwer tylko korzystacie z subdomeny enderchesta?

Godzinę temu, Ozelot napisał:

Odradzam grę na tym serwerze. Jakiś czas temu chamsko się reklamowali i z tego co mi wiadomo, wciąż to robią. Poza tym, dlaczego mając domenę a na niej stronę Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nie przekierowaliście jej na serwer tylko korzystacie z subdomeny enderchesta?

Cześć @Ozelot,

Mógłbyś rozjaśnić kwestię chamskiej reklamy? Gdzie dokładnie to praktykowano?
Pozdrawiam, Zelek_

W dniu 3.05.2019 o 19:17, Ozelot napisał:

Nigdzie jako administracja oraz moderacja serwera nie reklamowaliśmy się. To co gracze robią nas nie interesuje. Nie oferujemy nic za reklamę naszego serwera. Twoja opinia jest prawdopodobnie spowodowana Twoim serwerem. Nie prowadzę z nikim konkurencji, więc nie rozumiem o co Tobie chodzi. Owy serwer z zakupioną domeną nie jest moim. Ja jedynie reaktywowałem serwer stworzony na enderchest. Jeśli masz jakieś problemy, to zapraszam na Discord: gnomq#3794. Serdecznie pozdrawiam.

W dniu 28.04.2019 o 10:44, jaku49 napisał:

"Zmiana trybu pvp" - co masz na myśli? 

6y7d2y9l5gpkig60.png 
Nie śmieszne, wręcz żenujące :rak: 

To nie jest nasz serwer

Edytowane przez gnomq2000
Szifter

Połączono posty

Notatka dodana przez Szifter

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
14 godzin temu, Kaskader napisał:

14 czerwca a serwera jak nie było tak nie ma

Był, ale wczoraj się wyłączył z niewyjaśnionych okoliczności. Tym razem wina leży po stronie hostingu. Czekam na odpowiedź od supportu. Skoro nie wiesz, to się nie wypowiadaj :rak: 

Edytowane przez gnomq2000

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...