DonekSkarpeta 12 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 (edytowane) Witam wszystkich, Mam do zaoferowania autorskie biomy stworzone w pluginie TerrainControl. Poniżej znajdziecie cennik oraz parę moich prac. Cennik: 2 Biomy - 16zł 3 Biomy - 22zł 6 Biomów - 40zł Pewnie zapytacie "Skąd tak tanio?", otóż jeszcze poznaję ten plugin i nie będę brał za to jakiejś ogromnej sumy pieniędzy. Portfolio: Spoiler Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Biomy na serwer x-mc.pl Aby dokonać zakupu proszę pisać na Discord: talaing#3556 Edytowane 28 kwietnia 2019 przez Szifter Zmieniono czcionkę na bardziej czytelną Notatka dodana przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J4ck1 21 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 Zdecydowanie nie polecam tych usług. Osoba dołącza na inne serwery discord, reklamuje swoje usługi, a sprzeciw spotyka się z agresywnym zachowaniem (m. in. zaczyna robić spam na kanałach lub tworzy grupy ze swoimi kolegami, na których wyzywają innych, grożą ddosami itd.). Polecam zbanować go na zapas i zablokować. Pozdrawiam i czekam na zniszczenie cloudparkour.pl (zgodnie z obietnicami). DonekSkarpeta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonekSkarpeta 12 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 @J4ck1 Poproszę dowody A tutaj twój mądry kolega Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jak mam nie reagować na takie zachowanie? Z resztą do ciebie nic nie mam, to on zaczął tą kłótnię. Łączę posty Notatka dodana przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J4ck1 21 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 Wczoraj na Waszej grupie opisałem, co uważam na temat takiego zachowania, nie mam zamiaru się powtarzać kolejny raz i tak nie zrozumiecie, jak widać ¯\_(ツ)_/¯ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonekSkarpeta 12 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 Oczywiście, możesz napisać, postaram się zrozumieć. Tutaj opinia mojego klienta Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 Prosiłabym jednak, żebyście waszą kłótnię przenieśli na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZiemniaQ Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 A te biomy to potrafisz robić bardziej różnorodne? Góry, doliny, pagórki, urwiska, rzeki, jeziora, latające wyspy, jaskinie? Czy póki co ograniczasz się do płaskiego terenu pokrytego jednym schematem drzew, dwoma rodzajami bloków i trawą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonekSkarpeta 12 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 @LuckyPotato Oczywiście, możliwe że miałbym problem z latającymi wyspami ale może z drobną pomocą Googla bym sobie poradził. Biomy przedstawione w portfolio są przystosowane do serwerów z gildiami, do walk (tak jak życzył sobie klient). Tak jak pisałem, jeszcze poznaję ten plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 7 godzin temu, DonekSkarpeta napisał: Tak jak pisałem, jeszcze poznaję ten plugin. Może lepiej poznać plugin do końca i dopiero wtedy to sprzedawać. Patbox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonekSkarpeta 12 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 @jaku49 Nauczenie się tego całego wymaga tyle czasu że by mi się znudziło Poza tym te biomy chyba nie są jakieś okropne jak za taką cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtuosso 38 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 Coś te tereny są słabe... Wygląda to tak, jakby nowa osoba która godzinę temu pobrała world paintera(czy inny program do mapek) zaczęła to robić. Biomy te można zrobić w 5/10 min, teren jest praktycznie różny, czasami drzewka posadzone, ehh.. Jak mam być szczery to te biomy są brzydkie .... Nawet nie postarałeś się wziąć innych drzewek, jakichś lepszych aby podwyższyć poziomu mapek, czy pobawić się biomami.Tak jak napisał mój poprzednik W dniu 25.04.2019 o 17:54, jaku49 napisał: Może lepiej poznać plugin do końca i dopiero wtedy to sprzedawać. Zgadzam się z tym w 100%, bo zwyczajnie w świecie te mapki można nawet samemu zrobić oglądając jakieś 10/15 min poradników na yt'bie. Za takie coś nie powinieneś brać kasy(no i raczej klientów nie znajdziesz za wielu) jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonekSkarpeta 12 Opublikowano 29 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2019 (edytowane) @Virtuosso Były to biomy pod gildie, raczej nikt nie chciałby się klepać w górach. Jak klient poprosił, tak też zrobiłem. Pisałem też, że biomy robię w Terraincontrol, i uwierz mi - nawet człowiek który uczy się tego rok nie zrobiłby całej konfiguracji od zera w 10 minut. Edytowane 29 kwietnia 2019 przez DonekSkarpeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtuosso 38 Opublikowano 29 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2019 4 godziny temu, DonekSkarpeta napisał: @Virtuosso Były to biomy pod gildie, raczej nikt nie chciałby się klepać w górach. Jak klient poprosił, tak też zrobiłem. Pisałem też, że biomy robię w Terraincontrol, i uwierz mi - nawet człowiek który uczy się tego rok nie zrobiłby całej konfiguracji od zera w 10 minut. Gdzie napisałem, że całość robi się 10 min? Napisałem: 19 godzin temu, Virtuosso napisał: Zgadzam się z tym w 100%, bo zwyczajnie w świecie te mapki można nawet samemu zrobić oglądając jakieś 10/15 min poradników na yt'bie. Gdzie tu jest napisane coś o konfiguracji? Co z tego, że jest skonfigurowane jeżeli to jest po prostu trochę teren nie równy i pokolorowany inaczej i drzewka pyknięte w kilku miejscach, plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonekSkarpeta 12 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 W dniu 28.04.2019 o 18:45, Virtuosso napisał: Biomy te można zrobić w 5/10 min, teren jest praktycznie różny, czasami drzewk Napisałeś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtuosso 38 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 23 godziny temu, DonekSkarpeta napisał: nawet człowiek który uczy się tego rok nie zrobiłby całej konfiguracji od zera w 10 minut. 19 godzin temu, Virtuosso napisał: Gdzie napisałem, że całość robi się 10 min? I teraz W dniu 28.04.2019 o 18:45, Virtuosso napisał: Zgadzam się z tym w 100%, bo zwyczajnie w świecie te mapki można nawet samemu zrobić oglądając jakieś 10/15 min poradników na yt'bie. Więc proszę Cię, nie wyrywaj losowego fragmentu w moich wypowiedziach i nie wmawiaj mi takich rzeczy, plz Biomy te można zrobić 10 min. Mówimy o procesie jego "tworzenia" nie mówię o wygrywaniu aplikacji, konfigurowaniu tego, itp. Na tym zakończymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 536 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 (edytowane) @Virtuosso biomy można zrobić w 10 minut, a i tak 2/4 serwerów mediumhc / easyhc ma podstawowe biomy minecraftowe. Więc to głupota. Chce ktoś płaskie biomy to takie dostanie, nad czym tu myśleć ? Mogę nawet zamówić biom całkowicie pustynny płaski, to użytkownik otrzyma hejt, że robi takie biomy ? Dobrych biomów nie zrobisz w 10 minut chyba, że mówimy tu o przerabianiu gotowych biomów Dlaczego osoba, która robi dobrą robotę, chce się wybić to taki jeden kurczaczek próbuje jej na siłę zaszkodzić ? Bardzo tanie, ładne biomy. Jakbyś na yt nagrał jakąś reklamę miałbyś klientów, ponieważ taki kraftuś chce ponad 100zł za gotowe biomy + takie, które ma większość serwerów, które mają biomy. Jak dla mnie robisz świetną robotę i sam zamówię u ciebie pakiet biomów. Edytowane 30 kwietnia 2019 przez HotAngel2K17 jaku49 i DonekSkarpeta 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonekSkarpeta 12 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 (edytowane) @HotAngel2K17 Dzięki za słowa motywacji! Zrobiłem prezentację biomów dla jednego klienta Klient zapłacił za te biomy 16zł Edytowane 30 kwietnia 2019 przez DonekSkarpeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 20 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi