Piotrek_ 0 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2019 (edytowane) Witam, mam pytanie, czy mógłby ktoś pomóc mi z tą bazą danych? Pytanie pierwsze czy jest ona w miarę optymalna a drugie, dlaczego wyrzuca mi błąd podczas włączania pluginu. Klasa MySQL: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Klasa Storage (interface): Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Klasa głowna: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 10 kwietnia 2019 przez Piotrek_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Queito 104 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2019 uzyj hikariego i bedzie optymalne, bez kappy Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotrek_ 0 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2019 W dniu 10.04.2019 o 21:03, Queito napisał: uzyj hikariego i bedzie optymalne, bez kappy Mógłbyś wytłumaczyć jak go używać, bo kiedyś próbowałem, ale wyrzucało błędy w konsoli. W dniu 10.04.2019 o 21:03, Queito napisał: uzyj hikariego i bedzie optymalne, bez kappy Dokładny błąd: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Łączę podwójny post Notatka dodana przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Queito 104 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2019 NoClassDefFoundError musisz zcompilować hikariego uzywajac np. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i w dependach dodać scope jako compile troche uzyj internetu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2019 a gdzie blad? z fusow wróżymy? gdyby bylo cos trudniejszego bez stacktrace bym nie doszedl do problemu, ale to pewnie przez to ze nie inicjujesz zmiennej storage wiec rzuca nulla, tak jest jak sie przepisuje kod, (chyba?) bo coś podobnego kiedyś widziałem w myhardach protected void database() { boolean c = storage.connect(); if (c) { storage.createTables(); } } ^ tutaj przypisuj wartosc zmiennej storage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Piotrek_ 0
Witam, mam pytanie, czy mógłby ktoś pomóc mi z tą bazą danych? Pytanie pierwsze czy jest ona w miarę optymalna a drugie, dlaczego wyrzuca mi błąd podczas włączania pluginu.
Klasa MySQL: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Klasa Storage (interface): Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Klasa głowna: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi