PakerP 11 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2019 (edytowane) Witam. Chciałbym was zaprosić na I edycje serwera FlyHard.PL! Odbedzie się ona 19.04.2019 o 19:00! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jeśli chodzi o wersje serwera to nie oceniajcie tego, ponieważ pluginy mam napisane narazie na tą wersje i ta mi odpowiada. Z czasem przepiszę to na resztę wersji w górę. PS. Grafikiem nie jestem to też tego nie oceniajcie. Chodzi mi o sam serwer. Prezentacja lipna, ale na tyle mie stać... Edytowane 6 kwietnia 2019 przez PakerP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 534 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2019 Ziomek, piszesz, że są innowacje. Zaprezentuj jakie. Nowości też, zaprezentuj je. gnomq i jaku49 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 6 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J4ck1 21 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2019 W dniu 6.04.2019 o 20:46, PakerP napisał: Grafikiem nie jestem to też tego nie oceniajcie. Chodzi mi o sam serwer. Prezentacja lipna, ale na tyle mie stać... Dlaczego wstawiasz prezentację, którą nazywasz "lipna"? Kolejny serwer, który padnie po tygodniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2019 W dniu 6.04.2019 o 20:46, PakerP napisał: Jeśli chodzi o wersje serwera to nie oceniajcie tego, ponieważ pluginy mam napisane narazie na tą wersje i ta mi odpowiada. tylko wiesz, z punktu widzenia marketingowego (że tak powiem) to nie Tobie ma się podobać tylko potencjalnym graczom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 17 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi