kubaczak2 1 Opublikowano 31 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2019 Witam, używam dodatku Skript-db, aby połączyć skript z bazą danych. Mam problem, ponieważ gdy daję taką linijkę: execute "INSERT INTO uzytkownicy (`uuid`, `haslo`) VALUES ('player', 'arg 1');" in {sql} To działa dodaje do tabeli player i arg 1, ale gdy chcę dodać tam znaki % tak jak tu: execute "INSERT INTO uzytkownicy (`uuid`, `haslo`) VALUES ('%player%', '%arg 1%');" in {sql} Błąd żaden nie wyskakuje, ale do bazy danych nic się nie dodaje. Jak to można naprawić? Mam najnowszą wersję Skript-db i Skript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oedeopol 67 Opublikowano 31 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2019 Powinno być raczej wpisane wtedy bez apostrofów ( ' ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubaczak2 1 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2019 W dniu 31.03.2019 o 20:30, Oedeopol napisał: Powinno być raczej wpisane wtedy bez apostrofów ( ' ) Nic nie daje usunięcie apostrofów. Przy bez pośrednim wpisaniu tej komendy z apostrofami w bazie danych wszystko działa. Jakieś pomysły? Ok problem po prawie dwóch tygodniach rozwiązałem sam. Do zamknięcia. Łączę trzy posty Notatka dodana przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubaczak2 1
Witam, używam dodatku Skript-db, aby połączyć skript z bazą danych. Mam problem, ponieważ gdy daję taką linijkę:
execute "INSERT INTO uzytkownicy (`uuid`, `haslo`) VALUES ('player', 'arg 1');" in {sql}
To działa dodaje do tabeli player i arg 1, ale gdy chcę dodać tam znaki % tak jak tu:
execute "INSERT INTO uzytkownicy (`uuid`, `haslo`) VALUES ('%player%', '%arg 1%');" in {sql}
Błąd żaden nie wyskakuje, ale do bazy danych nic się nie dodaje. Jak to można naprawić? Mam najnowszą wersję Skript-db i Skript
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi