Cramber 2 Opublikowano 29 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YouHaveTrouble 11 Opublikowano 29 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2019 Musisz się troszkę bardziej postarać z prezentacją. Mało informacji i nieczytelne. pandax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 30 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2019 Strona ładna, ale prezentacja to Paint Edition na maxa. pandax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cramber 2 Opublikowano 30 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2019 9 minut temu, jaku49 napisał: Strona ładna, ale prezentacja to Paint Edition na maxa. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woobuilder 23 Opublikowano 30 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2019 Strona ładna, prezentacja z PAINTA? Mogłeś nawet w Gimpie to zrobić... To jest darmowe... Ale wracając, nic się nie dowiedziałem z tej prezentacji. Ocenę dam, jak wbije na serwer, bo pisze to z telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 226 Opublikowano 30 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2019 Kolejny nudny serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cramber 2 Opublikowano 30 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2019 23 minuty temu, gnomq2000 napisał: Kolejny nudny serwer Nawet nie wszedłeś na serwer, a już oceniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewix_gaming 2 Opublikowano 30 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2019 Pierwsze wrażenie Gdy wbiłem na serwer, ktoś (zapewne właściciel) tepnął mnie do innego gracza, który mnie zabił. Po chwili sytuacja się powtórzyła. Właścicielowi serwera najwidoczniej się nudzi, ponieważ co chwilę tepał albo mnie, albo tego drugiego gracza do siebie. Na sam koniec zaczął wysadzać TNT na spawnie, które kolejny raz mnie zabiło. Plusy: • Całkiem przyjemna dla oka tablista Minusy: • Serwer nie jest zbytnio zaawansowany od strony technicznej.• Mało intuicyjny system rtp (trzeba uderzyć guzik zamiast kliknąć)• Właściciel, który tepa graczy bez ich zgody.• Spawn jest po prostu brzydki• Na spawnie nie można otworzyć enderchesta oraz craftingu Końcowa ocena: 2/10 Ogólnie rzecz ujmując nie polecam serwera. Cramber, gnomq i pandax 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 226 Opublikowano 31 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2019 22 godziny temu, Cramber napisał: Nawet nie wszedłeś na serwer, a już oceniasz. Wszedłem i oceniam. Nie wiesz - nie odpowiadaj. Cramber 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cramber 2 Opublikowano 31 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 marca 2019 W dniu 30.03.2019 o 15:04, rewix_gaming napisał: Pierwsze wrażenie Gdy wbiłem na serwer, ktoś (zapewne właściciel) tepnął mnie do innego gracza, który mnie zabił. Po chwili sytuacja się powtórzyła. Właścicielowi serwera najwidoczniej się nudzi, ponieważ co chwilę tepał albo mnie, albo tego drugiego gracza do siebie. Na sam koniec zaczął wysadzać TNT na spawnie, które kolejny raz mnie zabiło. Plusy: • Całkiem przyjemna dla oka tablista Minusy: • Serwer nie jest zbytnio zaawansowany od strony technicznej.• Mało intuicyjny system rtp (trzeba uderzyć guzik zamiast kliknąć)• Właściciel, który tepa graczy bez ich zgody.• Spawn jest po prostu brzydki• Na spawnie nie można otworzyć enderchesta oraz craftingu Końcowa ocena: 2/10 Ogólnie rzecz ujmując nie polecam serwera. Dziękuję za ocenę. Punkty 2 i 5 poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 1 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi