FluXiak 2 Opublikowano 29 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2019 Witam, mam taki problem, że nie wiem jak dodać do trybów np ile jest graczy na danym świecie.Chodzi mi o to żeby to dodać w LORE w GUI. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Queito 104 Opublikowano 29 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2019 nie wiem czy ludzie czasem uzywaja tego internetu czy tylko pisza nie potrzebne posty ;v for(Player player : Bukkit.getOnlinePlayers() { if(player#getworld#getname.equals# lore.add } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 29 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2019 kod wyżej raczej nieprzydatny, uzywaj streamow long count Bukkit.getOnlinePlayers() .stream() .filter(player -> player.getWorld().getName().equals("swiat")) .count(); Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Queito 104 Opublikowano 29 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2019 36 minut temu, yooniks napisał: kod wyżej raczej nieprzydatny, uzywaj streamow long count Bukkit.getOnlinePlayers() .stream() .filter(player -> player.getWorld().getName().equals("swiat")) .count(); skopiowalem cos co powtarzalo sie 40x w internecie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 29 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2019 14 minut temu, Queito napisał: skopiowalem cos co powtarzalo sie 40x w internecie XD tylko ze ty dodajesz gracza do lore a on chce cały amount jako zmienna i wgl teraz ogarnąłem że przecież w klasie world jest getPlayers() Queito 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Queito 104 Opublikowano 29 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2019 (edytowane) 1 minutę temu, yooniks napisał: tylko ze ty dodajesz gracza do lore a on chce cały amount jako zmienna i wgl teraz ogarnąłem że przecież w klasie world jest getPlayers() Cytat Chodzi mi o to żeby to dodać w LORE w GUI. nie wiem czy chce jako 1 liczbe czy jako liste graczy bo otym nie napisal ;v Edytowane 29 marca 2019 przez Queito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FluXiak 2
Witam, mam taki problem, że nie wiem jak dodać do trybów np ile jest graczy na danym świecie.Chodzi mi o to żeby to dodać w LORE w GUI.
Z góry dziękuję
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi