ZelekCraft 13 Opublikowano 25 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2019 (edytowane) McMielec.pl » Innowacyjny serwer FreeBuild, totalny BOOM w całej minecraftowej społeczności. Prace nad serwerem trwały od listopada ubiegłego roku. Serwer jest dostosowany pod każdą ilość graczy, został skonfigurowany i zoptymalizowany przez grupę naprawdę doświadczonych osób. Posiadamy wiele interesujących rozwiązań urozmaicających rozgrywkę na naszym serwerze. Głównym atutem serwera jest rozwinięta i przemyślana ekonomia, ceny itemów adekwatne są do zarobków każdej z profesji. ● Możliwość założenia własnej rodziny; ● Możliwość wzięcia ślubu; ● Questy z możliwością wymiany punktów na nagrody; ● Optymalny drop z kamienia; ● Statystyki każdego gracza, możliwość sprawdzenia statystyk innych graczy; ● Liczne rankingi typu: top pvp, top questy, top online, top kopanie, top budowanie itd; ● Mapa surowcowa do pozyskania itemów, które są niedostępne w sklepie; ● System walk 1vs1; ● Mystery Box ✪/✪✪/✪✪✪/✪✪✪✪/✪✪✪✪✪ ● Rozbudowany system automatycznych działek z możliwością przenoszenia i łączenia ich; ● Możliwość zdobycia głów mobów poprzez zabijanie ich; ● Dodatki imitujące modyfikację: cloud boots, buty sonika, generatory kamienia, buty do chodzenia po wodzie, jajko przechowujące zwierzęta itd. ● Ip: McMielec.pl ● Wersje: 1.13.x - 1.14.x ● Premium: Nie ● White-List: Zostanie wyłączone na starcie edycji bądź testach serwera ● ItemShop: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ● Forum: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ● Discord: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ● Galeria Google: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ● Dodanie wieśniaków handlujących uzbrojeniem; ● Dodanie pobocznej waluty wymiennej; ● Dodanie komendy /waluta ● Dodanie mapy surowcowej z roślinami pluginu ExoticGarden; ● Ulepszenie systemu walk 1vs1; ● Drobne poprawki przejrzystości czatu; ● Dodanie automatycznych kopalni i tartaków; ● Dodanie możliwości kupienia własnego targu na spawnie; ● Dodanie plecaków; ● Dodanie hologramów z listą najlepszych graczy w dziedzinach: kopanie, budowanie, zaliczone questy, zabici gracze,największa ilość pieniędzy, ścinanie drewna; ● Dodanie sklepu IKEA z elementami wykończenia wnętrz i ogrodów ● Dodanie możliwości siadania i leżenia ● Wklejenie spawnu na mapę z działkami; ● Stworzenie rolnika handlującego uprawami z pluginu SlimeFun "ExoticGarden" ● Dodanie poziomów prac, zarobki adekwatne do poziomu ● Nowe questy; Edytowane 22 maja 2019 przez ZelekCraft woobuilder i Oedeopol 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 26 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2019 (edytowane) W sumie prezentacja wygląda zachęcająco. Ile osób wynosi administracja serwera oraz ile będzie dostępnych slotów dla graczy? Edytowane 26 marca 2019 przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZelekCraft 13 Opublikowano 26 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 marca 2019 48 minut temu, Szifter napisał: W sumie prezentacja wygląda zachęcająco. Ile osób wynosi administracja serwera oraz ile będzie dostępnych slotów dla graczy? Hej @Szifter, Dziękuję za miłe słowa! Nasza administracja liczy 5 osób, natomiast slotów dostępnych dla graczy jest 50 z możliwością zwiększenia ich. Pozdrawiam, Zelek_ wraz z administracją! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woobuilder 23 Opublikowano 26 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2019 (edytowane) Początkowo prezentacja mnie zachęca. Jak na początek PODOBA MI SIĘ. Wbije na serwer to ocenie resztę, lecz i tak pewnie nie zmienię zdania, i serwer nie opuści przez dłuższy czas mojej listy. Ahh jedynie te forum, jak na mój gust są lekko brzydkie, może zamienicie tematykę działu serwera Minecraft oraz tło, na np. zdjęcia z serwera jakieś? To tylko moja propozycja, lecz i tak mało co korzystam z forum na serwerach. Edytowane 26 marca 2019 przez woobuilder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZelekCraft 13 Opublikowano 27 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 (edytowane) 9 godzin temu, woobuilder napisał: Początkowo prezentacja mnie zachęca. Jak na początek PODOBA MI SIĘ. Wbije na serwer to ocenie resztę, lecz i tak pewnie nie zmienię zdania, i serwer nie opuści przez dłuższy czas mojej listy. Ahh jedynie te forum, jak na mój gust są lekko brzydkie, może zamienicie tematykę działu serwera Minecraft oraz tło, na np. zdjęcia z serwera jakieś? To tylko moja propozycja, lecz i tak mało co korzystam z forum na serwerach. Cześć @woobuilder, Dziękuję za miłe słowa o naszym serwerze! Mamy nadzieję, że zagościsz na serwerze i będziemy mogli razem pograć. Niestety motyw forum nie był zależny ode mnie i moich wspólników, jesteśmy nowym teamem i podjęliśmy współpracę z CsMielec.pl dlatego też jesteśmy "podpięci" pod ich forum. Z czasem podejmiemy próbę negocjacji z CsMielec w celu wprowadzenia zmian na naszym dziale Pozdrawiamy, Zelek_ wraz z administracją! P. S. Nawiązując do tematu serwera, owszem, posiadamy sześcioletnie doświadczenie, lecz tak naprawdę ostatni nasz serwer był otwarty w 2017 roku więc zaczynamy wszystko od nowa Edytowane 27 marca 2019 przez ZelekCraft woobuilder 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J4ck1 21 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2019 Dobra robota, prezentacja wygląda naprawdę dobrze i zachęcająco do gry na serwerze. Widzimy się na starcie edycji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZelekCraft 13 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2019 2 godziny temu, J4ck1 napisał: Dobra robota, prezentacja wygląda naprawdę dobrze i zachęcająco do gry na serwerze. Widzimy się na starcie edycji! Cześć @J4ck1, Dziękujemy za miłe słowa dotyczące serwera. Naprawdę staramy się jak najbardziej dostosować serwer pod potrzeby graczy. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Do zobaczenia na serwerze Pozdrawiamy, Zelek_ wraz z administracją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaGi 1 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 Hej, nie działa zaproszenie na discorda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZelekCraft 13 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2019 W dniu 18.04.2019 o 12:23, ZaGi napisał: Hej, nie działa zaproszenie na discorda. Cześć @ZaGi, Dziękuję za zgłoszenie błędu, naprawię to! Pozdrawiam, Zelek_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi