TOSTERpp 0 Opublikowano 2 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2019 (edytowane) set {minerdeposit.%{_p}%} to {_p}'s serialized inventory clear {_p}'s inventory # (...) clear {_p}'s inventory restore {_p}'s inventory from {minerdeposit.%{_p}%} powyższe linijki kodu działają w następujący sposób w grze: - eq sie czysci - dalsze czynnosci - eq sie nie przywraca 0 bledow ktos cos? Edytowane 2 marca 2019 przez TOSTERpp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 110 Opublikowano 3 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2019 Spróbuj użyć tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TOSTERpp 0 Opublikowano 3 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2019 @MrJuliusztwoje rozwiazanie nie dziala (Can't loop {minerdeposit::%{_p}%} because it's only a single value) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 3 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2019 set inventory of player to {minerdeposit.%{_p}%} Tak spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TOSTERpp 0 Opublikowano 3 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2019 @LuckyPotato dzieje się to samo co w pytaniu, nie zwraca mi itemów z tej zmiennej. Brakuje mi jakiegoś oddona do skripta? obecnie mam: SkQuery, TuSKe, skRayFall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 110 Opublikowano 3 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2019 @TOSTERpp Teraz powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TOSTERpp 0
set {minerdeposit.%{_p}%} to {_p}'s serialized inventory clear {_p}'s inventory # (...) clear {_p}'s inventory restore {_p}'s inventory from {minerdeposit.%{_p}%}
powyższe linijki kodu działają w następujący sposób w grze:
- eq sie czysci
- dalsze czynnosci
- eq sie nie przywraca
0 bledow
ktos cos?
Edytowane przez TOSTERppOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi