Uzi 20 Opublikowano 1 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2019 Witam, Poprosiłbym skrypt na alert przed każdą komendą. Dokładnie ktoś wpisze drop to najpierw pokazuje mu się alert Ta komenda zaraz zadziała (1-2 sekundy) i dopiero otwiera tę komendę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 2 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2019 command /drop: trigger: send "&c[&4Alert&c] &4(Tu wpisz swoja wiadomosc)" to player wait 2 second make player execute command "(twoja komenda)" o to ci chodzilo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VIPEQ 85 Opublikowano 2 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2019 3 godziny temu, maxcom1Games napisał: command /drop: trigger: send "&c[&4Alert&c] &4(Tu wpisz swoja wiadomosc)" to player wait 2 second make player execute command "(twoja komenda)" o to ci chodzilo? jeżeli wykonam komendę /drop wysyła wiadomość &c[&4Alert&c] &4(Tu wpisz swoja wiadomosc) czeka 2 sekundy wykonuje tą samą komende XD I tak w kółko Uzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 2 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2019 1 minutę temu, VIPEQ napisał: jeżeli wykonam komendę /drop wysyła wiadomość &c[&4Alert&c] &4(Tu wpisz swoja wiadomosc) czeka 2 sekundy wykonuje tą samą komende XD I tak w kółko nie w kółko, w komendzie trzeba podać inną Uzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VIPEQ 85 Opublikowano 2 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2019 19 minut temu, maxcom1Games napisał: nie w kółko, w komendzie trzeba podać inną nie rozumiesz mnie, jak inną komendę skoro chcesz żeby /drop się wykonała, nie wiesz o co chodzi ? Uzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 2 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2019 command /alert: trigger: send "&c[&4Alert&c] &4(Tu wpisz swoja wiadomosc)" to player wait 2 second make player execute command "drop" No to jeżeli chodziło o co innego i sie pomyliłem to to powyższe powinno być ok. Uzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Uzi 20 Opublikowano 2 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 marca 2019 3 godziny temu, maxcom1Games napisał: command /alert: trigger: send "&c[&4Alert&c] &4(Tu wpisz swoja wiadomosc)" to player wait 2 second make player execute command "drop" No to jeżeli chodziło o co innego i sie pomyliłem to to powyższe powinno być ok. To powinno być dobre tylko jakbyś zamiast wiadomości na czacie dodał wiadomość, która będzie pojawiała się na środku ekranu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 2 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2019 (edytowane) to plugin skrayfall i dodajesz: title "(twoja wiad)" to player in 1 second Pomogłem? Daj serduszko! Edytowane 2 marca 2019 przez maxcom1 Uzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Uzi 20 Opublikowano 2 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 marca 2019 40 minut temu, maxcom1Games napisał: to plugin skrayfall i dodajesz: title "(twoja wiad)" to player in 1 second Pomogłem? Daj serduszko! Możesz to wrzucić do skryptu bo dodałem i nie działa coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Uzi 20
Witam,
Poprosiłbym skrypt na alert przed każdą komendą.
Dokładnie ktoś wpisze drop to najpierw pokazuje mu się alert
Ta komenda zaraz zadziała (1-2 sekundy) i dopiero otwiera tę komendę.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi