nwse 131 Opublikowano 19 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2019 (edytowane) Siema potrzebowałbym linków do wersji niżej wymienionych dodatków do Skripta kompatybilnych z wersją gry 1.12.2, z góry dzięki: Skellet skQuery Umbaska skRayFall WildSkript PirateSK Jeśli takowych nie ma to poprosiłbym o ich alternatywy (linki) Edytowane 19 lutego 2019 przez SernickLOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 19 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2019 (edytowane) 21 minut temu, SernickLOL napisał: Siema potrzebowałbym linków do wersji niżej wymienionych dodatków do Skripta kompatybilnych z wersją gry 1.2.2, z góry dzięki: Skellet skQuery Umbaska skRayFall WildSkript PirateSK Jeśli takowych nie ma to poprosiłbym o ich alternatywy (linki) 1.2.2? Obawiam się że u tej wersji nie było jeszcze skripta nawet xd Wybacz nie przeczytałem tytułu, ale i tak masz do poprawy. Skellet: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! SkQuery: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Umbaska: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! skRayFall: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! WildSkript: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! [jest tylko do 1.7.9 ale z tego co wiem to to samo co umbaska] PirateSk: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 19 lutego 2019 przez sworip nwse i jaku49 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 19 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2019 @SernickLOL Jezeli jakiś plugin nie działa to raczej nie będzie [Do adminów] (Pisze osobny post żeby przyszło koledze powiadomienie bo edytowałem post wyżej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 19 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2019 54 minuty temu, sworip napisał: jest tylko do 1.7.9 ale z tego co wiem to to samo co umbaska Dzięki ale z tego co się orientuje to kompatybilna z 1.12 wersja wildskripta to 1.7 potrzebuje i umbaski i wildskripta ale umbaska jest max 1.11 hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 19 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2019 5 minut temu, SernickLOL napisał: Dzięki ale z tego co się orientuje to kompatybilna z 1.12 wersja wildskripta to 1.7 potrzebuje i umbaski i wildskripta ale umbaska jest max 1.11 hmm Często niższe wersje pl działają na wyższe, możesz spróbować a jak nadal nie będzie działał to raczej nic nie znajdziesz, chyba że jakiś nie oficjalny update tego pl nwse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 19 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2019 Teraz, sworip napisał: Często niższe wersje pl działają na wyższe, możesz spróbować a jak nadal nie będzie działał to raczej nic nie znajdziesz, chyba że jakiś nie oficjalny update tego pl Nie znalazłem wersji na 1.12, jednakże spróbuję wersji na 1.11, dzięki za pomoc Gabi145 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 19 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2019 Ten temat został zamknięty. nwse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
nwse 131
Siema potrzebowałbym linków do wersji niżej wymienionych dodatków do Skripta kompatybilnych z wersją gry 1.12.2, z góry dzięki:
Skellet
skQuery
Umbaska
skRayFall
WildSkript
PirateSK
Jeśli takowych nie ma to poprosiłbym o ich alternatywy (linki)
Edytowane przez SernickLOLOdnośnik do komentarza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi