Rafep 3 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Cześć! Mam taki problem. Napisałem taki skrypt: command /ustawlokacje: trigger: set {lokacja} to player's location command /tploc: trigger: teleport player to {lokacja} No i wszystko działa poprawnie, z wyjątkiem tego, że yaw oraz pitch gracza nie zmieniają się. Próbowałem dodać też coś w stylu: "set {lokacja}'s yaw to player's yaw", "set player's yaw to {lokacja}'s yaw", ale też nie pomogło Pomógłby ktoś? :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VIPEQ 85 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 (edytowane) command /ustawloc [<text>]: trigger: set {loc} to location of the player command /tploc [<text>]: trigger: teleport player to {loc} Edytowane 12 lutego 2019 przez VIPEQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafep 3 Opublikowano 12 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 @VIPEQ Nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VIPEQ 85 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 A jakie masz dodatki do Skript? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Wbudowana w skripta funkcja zwraca ci lokalizację razem z kątami: location(x, y, z, world, yaw, pitch) location(number, number, number, world, number, number) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafep 3 Opublikowano 12 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 (edytowane) @LuckyPotato Zrobiłem takie coś: set {lokacja} to location(player's x location, player's y location, player's z location, player's world, player's yaw, player's pitch) ale wciąż nie działa :c EDIT Zrobiłem takie coś: Usunąłem wszystkie dodatki i od nowa ustawiłem lokacje. Działa Od nowa zainstalowałem wszystkie dodatki. Działa Od nowa ustawiłem lokacje, mając wszystkie te dodatki. Nie działa No dobra. Myślałem, że to wina addonów to je od nowa odinstalowałem, aby się jeszcze upewnić czy bez nich napewno działa. I co się okazało? TERAZ TEŻ NIE DZIAŁA ; - ; Jeszcze 15 minut temu działało, a teraz nie? Jakim cudem to jest możliwe? Edytowane 15 lutego 2019 przez Rafep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rafep 3
Cześć! Mam taki problem. Napisałem taki skrypt:
command /ustawlokacje: trigger: set {lokacja} to player's location command /tploc: trigger: teleport player to {lokacja}
No i wszystko działa poprawnie, z wyjątkiem tego, że yaw oraz pitch gracza nie zmieniają się.
Próbowałem dodać też coś w stylu: "set {lokacja}'s yaw to player's yaw", "set player's yaw to {lokacja}'s yaw", ale też nie pomogło
Pomógłby ktoś? :c
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi