Spideusz 1 Opublikowano 15 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2019 (edytowane) × Nazwa serwera: FunMine × IP: mc.funmine.pl × Wersja: 1.8-1.13.2 × Opis: - Nastały mroczne czasy, lord Zombulus zawładnął światem FunMine. Stań do walki ze swoimi towarzyszami, by walczyć i podbijać innych. Zbieraj surowce na rozbudowę swojej bazy! Bierz udział w licznych wydarzeniach, aby wzmocnić się o magiczne przedmioty. Gdy urośniesz w siłę mierz się z innymi legendami na arenie PvP, by rozwijać swoje umiejętności w walce! Gdy będziesz dość silny pokonaj lorda Zombulusa, aby doprowadzić świat do ładu. × Rozgrywka: - Oferujemy liczne autorskie zastosowania dzięki czemu gra staje się lepsza np. admin nie może dawać faworki, gdyż każdy jego ruch obserwuje system. - Dzięki wieloletniemu doświadczeniu właściciel wie jak zaspokoić potrzeby graczy. - Na serwerze nie ma zwierzaczków czy innych pomocników, szanujemy graczy którzy umieją się "klepać". × Pluginy: Gotowce: WordlEdit, WorldGuard, FunnyGuilds Autorskie: EZCore, EZLogin, EZPerms, EZCraftings, EZCases, EZDrop × Strona: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Aktualnie w budowie :)) Tutaj macie oficjalny zwiastun serwera: Ps. Sorki za jakość, ale mam słabego kompa (bardzo) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 19 stycznia 2019 przez Spideusz Zmiana wersji Poprawiam formatowanie na ciemnym stylu. Notatka dodana przez Briks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 533 Opublikowano 17 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2019 easyhc 1.8.8 Jupiiii Yey Powodzenia ze startem jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideusz 1 Opublikowano 17 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2019 MediumHC* Jeżeli chcecie mogę zmienić wersję na najnowszą. Przerobie wszystkie pluginy, tylko chodzi mi o komfort graczy ;3 Niektórzy nie mają zbyt dobrych komputerów, a jak wejdą na wersji np. 1.13.2 / 1.14 to maksymalnie obstawiam 30FPS / na Optifine 40-50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 17 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2019 6 minut temu, Spideusz napisał: Niektórzy nie mają zbyt dobrych komputerów, a jak wejdą na wersji np. 1.13.2 / 1.14 to maksymalnie obstawiam 30FPS / na Optifine 40-50 Dziwne ja na starych wersjach mam mniej fps niż na tych nowych. To że ty masz słaby sprzęt nie znaczy że każdy ma słaby, robisz serwer pod siebie a nie pod ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideusz 1 Opublikowano 17 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2019 Jak 1 edycja wypali to zmieniam wersje na 1.8-1.13.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mine1998 21 Opublikowano 17 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2019 ale i tak serwer jest na 1.8 jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideusz 1 Opublikowano 19 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2019 // Edit Zmiana wersji na 1.8-1.13.2 :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 19 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2019 W dniu 16.01.2019 o 00:44, Spideusz napisał: Oferujemy liczne autorskie zastosowania dzięki czemu gra staje się lepsza np. admin nie może dawać faworki, gdyż każdy jego ruch obserwuje system. "autorskie zastosowania" -> "admin nie może dawać faworki" hmm, gdzieś chyba to już widziałem W dniu 16.01.2019 o 00:44, Spideusz napisał: Autorskie: EZCore, EZLogin, EZPerms, EZCraftings, EZCases, EZDrop XD to po co publikować jak nie jest zrobiona? W dniu 16.01.2019 o 00:44, Spideusz napisał: 1.8 XD co do "trailera", eh.. zobaczyłem kawałek mapy i ja się pytam gdzie tu trailer? nawet żadnej informacji nie ma. jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideusz 1 Opublikowano 19 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2019 Jak masz zamiar jechać po moim serwerze to możesz odrazu pominąć ten wątek. Autorskie rozwiązania są takie których na innych serwerach jeszcze nie wymyślili, albo są już ale nie są spopularyzowane. Napisałem dokładnie np. co znaczy dosłownie Na przykład czyli podałem 1 PRZYKŁAD Pluginy podałem zgodnie z tabelką która umieszczona jest w poście "Regulamin.." Zamiast pisać "XD" napisz swoje pluginy które będą "działać" i obsługiwać w miarę nie chaotyczny sposób dane graczy. Stronę publikuje tak tylko żeby było, że jakaś jest :)) Trailer był robiony na szybko, po 2 nie mam dobrego komputera żeby mi pięknie zrenderował obraz, a pokazałem mapę ponieważ omawianie systemu gry jest nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 20 godzin temu, Spideusz napisał: napisz swoje pluginy które będą "działać" i obsługiwać w miarę nie chaotyczny sposób dane graczy nie mam takiej potrzeby, ale napisałem 7 pluginów pod mój serwer, który w przyszłości powstanie. No po tym co napisałeś to nie widzę dużego profesjonalizmu z Twojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideusz 1 Opublikowano 20 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 Serwer do kosza, posłuchałem się opinii ludu i będzie zupełnie inny serwer ;D // Do zamknięcia i do archiwum temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 25 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi