Psycho1337 0 Opublikowano 15 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2019 Szukam Budowniczych na serwer! Każdy kto jest zainteresowany niech odezwie się do mnie, preferuję kontakt przez discord'a. \\\ Wymagania \\\ - Wiek: 14 lat, - Umiejętności budowania: Zaawansowany, - Ortografia: Ogarnięta, - Musisz dowieść, że można Ci ufać. Jeśli nie spełniasz powyższych wymagań to nawet się nie zgłaszaj, marnujesz swój czas oraz mój czas. Chętnych zachęcam do jak najszybszego zgłoszenia się! Szczegóły podam osobiście. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 16 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2019 Preferujesz kontakt discord a nawet go nie podałeś. Jeżeli nadal budowniczego dodaj Gonti#2908 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 961 Opublikowano 16 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2019 (edytowane) kurde szkoda, że nie mogę się zgłosić. Mam 15 lat, a nie 14 (anty stefanik11) nie napisałeś co oferujesz Edytowane 16 stycznia 2019 przez boleknowak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi