DonekSkarpeta 12 Opublikowano 11 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2019 (edytowane) Witam wszystkich Dzisiaj z nudów napisałem skrypt na pobieranie skryptów bez użycia komend! Wszystko działa na zasadzie funkcji JSON oferowanej przez plugin SkQuery! Wiem że było już parę takich skryptów lecz ten jest troszkę inny (Przynajmniej dla mnie ;c) Warto wspomnieć że jest to faza beta więc proszę o jakieś porady co dodać w następnej wersji Jest to tylko wersja pokazowa, jutro albo pojutrze udostępnie używalny kod Będę was informował o następnych wersjach DOWNLOAD v0.1 Edytowane 11 stycznia 2019 przez DonekSkarpeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LloydPL 436 Opublikowano 12 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2019 (edytowane) czekaj co to robi tak wgl? nie szybciej komende wpisać bo takie klikanie troche bez sensu ;v i ten warunek xd if "plugins/Skript.jar" exists: gorzej jak ktoś nazwe z devem zostawi, wtedy nie będzie spełniał wymagań ;c Edytowane 12 stycznia 2019 przez LloydPL jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonekSkarpeta 12 Opublikowano 12 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2019 2 godziny temu, LloydPL napisał: czekaj co to robi tak wgl? nie szybciej komende wpisać bo takie klikanie troche bez sensu ;v i ten warunek xd if "plugins/Skript.jar" exists: gorzej jak ktoś nazwe z devem zostawi, wtedy nie będzie spełniał wymagań ;c 1. Dla mnie szybciej 2. Z tym się zgodzę, zmienie na coś w stylu if contains albo coś podobnego. Ale dzięki za komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 12 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2019 40 minut temu, DonekSkarpeta napisał: 2. Z tym się zgodzę, zmienie na coś w stylu if contains albo coś podobnego. Ej nie rozumiem ale po co jest to sprawdzanie czy ma ktoś plugin Skript, gdyby go nie miał to Twój skrypt by przecież nie działał Peridot i LloydPL 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymekd 151 Opublikowano 12 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2019 A do czego tak naprawde służy ten skrypt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonekSkarpeta 12 Opublikowano 13 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2019 19 godzin temu, jaku49 napisał: Ej nie rozumiem ale po co jest to sprawdzanie czy ma ktoś plugin Skript, gdyby go nie miał to Twój skrypt by przecież nie działał Jest to wersja pokazowa, chciałem sprawdzić czy działa sprawdzanie czy ktoś ma dany plugin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#5541 307 Opublikowano 14 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeste 15 Opublikowano 1 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2019 Widzę tu pewną niezgodność: W dniu 11.01.2019 o 22:09, DonekSkarpeta napisał: bez użycia komend Patrzę poniżej na link do code.skript.pl i widzę: Cytat command /epicdl [...] To są komendy czy ich nie ma Crido 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIPEQ 85 Opublikowano 1 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2019 Na jaką wersje jest skrypt? Jakie pluginy trzeba mieć żeby skrypt działał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi