kerpson 532 Opublikowano 6 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2019 Noo, generalnie bawiłem się gui. Po położeniu przedmiotu otwiera się inventory, w którym można samemu wyjąć przedmiot. Gdy się wyjmie go tradycyjnie czyli lewym przyciskiem myszy i do slota w eq, jest dobrze. Lecz gdy zastosuje się kombinację "LSHIFT + PPM" też działa, ale po ponownym otworzeniu item item znika Część kodu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 6 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2019 pokaz listener od inventory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 6 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2019 8 minut temu, yooniks napisał: pokaz listener od inventory Nie mam, bo w sumie o to chodzi by wyciągać itemy, więc nie widziałem sensu by robić listener Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 6 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2019 2 godziny temu, HotAngel2K17 napisał: Nie mam, bo w sumie o to chodzi by wyciągać itemy, więc nie widziałem sensu by robić listener W takim razie podczas wyciągania przedmiotu sprawdź czy gracz kuca, jeśli tak to cofni wyciąganie i wyślij odpowiedni komunikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 6 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2019 2 godziny temu, HotAngel2K17 napisał: Nie mam, bo w sumie o to chodzi by wyciągać itemy, więc nie widziałem sensu by robić listener to chyba normalne ze item się nie pojawia ponownie, pewnie po prostu warunek nie jest spełniony, no i za każdym razem tworzysz nowe inv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 6 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2019 2 godziny temu, yooniks napisał: to chyba normalne ze item się nie pojawia ponownie, pewnie po prostu warunek nie jest spełniony, no i za każdym razem tworzysz nowe inv no inventory tworzy sie za kazdym razem. Jak myślisz, jeżeli zrobie inventory przy starcie serwa, to nie będzie się bugować? Dobra, zmieniłem trochę styl wyjmowania i jest. Dzk Łączę podwójny post Notatka dodana przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 6 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2019 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kerpson 532
Noo, generalnie bawiłem się gui. Po położeniu przedmiotu otwiera się inventory, w którym można samemu wyjąć przedmiot.
Gdy się wyjmie go tradycyjnie czyli lewym przyciskiem myszy i do slota w eq, jest dobrze.
Lecz gdy zastosuje się kombinację "LSHIFT + PPM" też działa, ale po ponownym otworzeniu item item znika
Część kodu:
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi